Per assistir a l’acte, el 28 de setembre a les 19h, cal fer inscripció prèvia al correu cco@cambrils.org o al telèfon 977 36 90 60. Algunes de les pintures de l’artista cambrilenca es podran veure exposades a l’Espai el Pati fins el 16 d’octubre.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes

El Centre Cultural de Cambrils acollirà el proper dilluns, 28 de setembre, la presentació del poemari eròtic «Mapa de la regiones sensibles de tu cuerpo» escrit per Alberto Cirugeda i il·lustrat per l’artista cambrilenca Queralt Osorio. La presentació del llibre tindrà lloc a la sala d’actes a les 19 hores i anirà a càrrec de Miguel de la Guardia, professor de la Universitat de València.

Per assistir a l’acte cal fer inscripció prèvia al correu cco@cambrils.org o al telèfon 977 36 90 60. L’acte seguirà les normatives establertes pels plans de contingència propis de l’equipament i es permetrà l’accés a la sala a un màxim de 48 persones.

Queralt Osorio explica que el llibre és fruit de l’amor i la casualitat. Miguel de la Guardia, professor de la Universitat de València, estava de vacances per Cambrils al setembre de 2019 i va fer cap al taller d’escultura ceràmica Fang i Mar, on va conèixer l’artista cambrilenca. En descobrir la seva pintura, li va proposar il·lustrar aquest recull de poesia eròtica del seu amic Alberto Cirugeda.

El poemari escrit en castellà inclou 75 poemes i 52 il·lustracions, que mantenen un diàleg eròtic i sensual que no deixarà indiferent al lector. El llibre, editat per Manifessers edicions, havia de sortir de veure la llum per Sant Jordi però s’ha endarrerit fins ara a causa del confinament. Part de les il·lustracions del poemari es podran veure exposades a l’Espai el Pati del Centre Cultural de Cambrils fins el 16 d’octubre.