Hi participen 38 establiments amb oferta de tapa i beguda i un restaurant amb un menús de tapes maridat amb Estrella Damm. La ruta és una iniciativa del Patronat de Turisme de Cambrils i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i està patrocinada per Estrella Damm.

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Turisme, Mercè Dalmau; el representant de la secció de bars restaurants de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils (AEHC), Lorenzo Lara, i el gestor comercial de Damm de la zona de Tarragona, Daniel Martín, han presentat avui la setena edició de la ruta La Mar de Tapes de Cambrils - Estrella Damm, que es portarà a terme del 8 al 17 de juny a 39 establiments de Cambrils.  La ruta s’ha presentat aquest vespre a M’Art amb una actuació musical i una degustació de tapes dels establiments participants.

L’alcaldessa ha afirmat que la ruta de la tapa posa en valor la singularitat i excel·lència de la gastronomia cambrilenca i reforça el posicionament del municipi; la regidora de Turisme ha afirmat que la iniciativa és un aparador pels 39 establiments que hi participen i una manera d’atraure visitants, i el responsable de l’AEHC ha explicat que enguany s’hi han incorporat establiments oberts recentment perquè la ruta és una oportunitat per promocionar-se.

L’objectiu és donar a conèixer els establiments adherits i difondre la qualitat i varietat de l’oferta gastronòmica local. D’aquesta manera, la iniciativa contribueix a la millora dels seus recursos i serveix, al mateix temps, fomenta la creació d’ocupació estable i de qualitat a Cambrils.

Entre els 39 establiments participants, hi ha 38 bars-restaurants que oferiran una tapa elaborada i típica de l’establiment i una cervesa Estrella Damm (canya o quinto) per 2,5 euros i, per l’altra, un restaurant que servirà un menú de tapes amb sis degustacions, uns postres i dues cerveses de 33 cl a un preu de 30€ (IVA inclòs).

Els establiments participants són A Lanterna, Alexander, Antica Roma Pizzeria, Barabar, Cachito Sanguchito, Cal Clemen, Can Titi, Ches Burger & Bar, Creperia El Gat, Daniel Salinas, Duomo Restaurant Pizzeria,  El Colmado, Estival El Dorado Resort, Giovanni+; La Casa del Vermut, La Cuina D’en Jordi, l’Amagatall, l’Ham,  Llop de Mar, l’Original Experiències Gastronòmiques, Luz del Faro, Macondo, Mar de Tierras, Mar del Priorat, Marro Cafè, M’Art, Martínez, Petit Lekeitio,  Plan B, Sisters Coffee, Taberna Kupela, Taberna Lekeitio, Taller 9, Vela, Vila 5, Zebra Pizzeria i Zero Zero, i el restaurant que farà menú de tapes és Cal Tendre.

Els menús i horaris es podran consultar al llibret-rutero de la Mar de Tapes.

Carpa Damm

El cap de setmana del 9 i el 10 de juny s’instal·larà a les Escales Reials del Port de Cambrils una carpa d’Estrella Damm per promocionar la ruta de la tapa i regalar elements de marxandatge de la ruta als clients.

Millors tapes del 2017

Durant la festa de presentació, que ha tingut lloc aquest vespre a M’Art, s’ha lliurat els premis de les millors tapes del 2017. L’establiment guanyador ha tornat a ser l’Original Experiències Gastronòmiques, que ha aconseguit el guardó per sisena vegada consecutiva. El segon premi ha estat per Taller 9 i el tercer per Lekeitio.