S’inauguren dijous 5 i divendres 6 de setembre al Centre Cultural i a la Sala Àgora de l’Ajuntament de Cambrils

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes

En el marc dels actes de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, demà dijous 5 de setembre, a partir de les 20h, s’inauguraran les exposicions de pintura “Àcid, joguines i cartró”, d’Álvaro Ramos, i “SOLA (?)”, de Rosa Mata, a la Sala Àmbits i a l’Espai El Pati del Centre Cultural de Cambrils (carrer Sant Plàcid, 18).

 

D’una banda, la mostra “Àcid, joguines i cartró”, d’Álvaro Ramos,  consta d’acrílics pintats en cartró, tela i fusta, en la seva majoria materials humils, que aporten instants de reflexió de temes que preocupen a l’artista. Es podrà visitar fins el 27 de setembre.

 

D’altra banda, la mostra “SOLA (?)”, de Rosa Mata, reflexions al voltant de la solitud, imposada o escollida, i de la comunicació, es compon d’un conjunt d’il·lustracions amb llapis de colors, amb tinta, dibuixos sobre estores i intervenció artística. Es podrà visitar fins l’11 d’octubre.

 

El mateix dia, a les 19h, al Centre Cultural, Álvaro Ramos presentarà el llibre Cenizas i Flores, editat per l’Editorial Flandes, una novel·la d’intriga ambientada a Cambrils, que no ens deixarà indiferents, amb un final absolutament inesperat i tràgic.

 

Exposició “Artistes de Cambrils 2019”

L’endemà, divendres 6 de setembre, a les 20 hores, s’inaugurarà la 38a edició de la mostra Artistes de Cambrils a la Sala Àgora de l’Ajuntament de Cambrils. L’exposició col·lectiva consta de pintura, fotografia, ceràmica, dibuix, patchwork, i escultura, entre d’altres.

L’exposició té una llarga trajectòria i s’ha consolidat dins el panorama cultural de la ciutat. L’objectiu és impulsar les manifestacions artístiques més properes, facilitar l’espai on poder difondre-les i mostrar la vivesa de la creació.

 

La mostra és una activitat viva on els artistes van i venen, i aquesta edició acull a 10 artistes que exposaran per primera vegada a la mostra d’Artistes de Cambrils. Es podrà visitar fins el 10 d’octubre.

 

 

Artistes participants

 

Javier Estera, Nuri Mariné, Marta Claret, Obdulia Boada, Francisco Domingo, Laura Mestres, Rosana Fuster, Ana Vilallonga, Assun Savall, Roser Solsona, Concepción Pallarés, Myriam Alfaro, Juan A. Temprano, Francesc Marcó,  Marta Fàbregas, Xavi Castellnou, Jaume Cases, Alberto Insa, Dolors Castells, Montse Forcadell, Rafael Rubio, Jesús Gómez, Rosa Mata,  Josep Safont, Jesús Tápia, Ana Ma Morera,Carla de Hass, Hans Uwe Filtzinger,  Lilo Pieper, Lydia Cuevas, Joan Ma Gámez,  Núria Pons, Dolors Ortuño, Daviu, Enric Ferré, Queralt Osorio, Christine Picazo, Linda Eatenton, Cori Tàrrec, Jordi Tremosa, Agustín Vázquez, Abril Vilà, David Callau, Dafne Jorba, Lluïsa Recasens, Marta Nolla i Josep A.Lindón.

 

Taller Fang i Mar, amb Ma Asunción García, Francisco Rodríguez, Beatriu Mar, Cristina Salvans, Manuel Vicente, Laura Álvarez, Carla de Hass i Queralt Osorio.