S’ha posat a disposició un aparcament per les persones que s’hi desplacin amb el seu vehicle

  • Categoritzat com: Comunicació

Amb la imminent posada en marxa de la nova estació de tren de Cambrils, a partir del dilluns, l’empresa pública municipal Aparcam ha enllaçat algunes de les expedicions de les línies d’autobús urbà amb la nova estació. Les línies urbanes allargaran el seu trajecte per facilitar els desplaçaments ajustant-los al màxim als horaris dels trens en les franges amb més volum de passatgers. Els horaris del bus urbà provisionals no s’han pogut fer públics fins que no s’ha disposat dels horaris definitius per part de la companyia ferroviària Renfe.

 

La nova estació de tren compta amb un aparcament per a vehicles privats propietat d’ADIF, obert de les 6h30 a les 23h, a més dels terrenys habilitats propers a la nova estació i a la zona esportiva municipal. També disposa d’espai per a taxis, aparca-bicicletes, parada de bus amb marquesina i zones de càrregues i descàrregues de passatgers i de mercaderies.

 

Per tal de facilitar l’accés a la nova estació de tren els dimecres coincidint amb l’horari del mercadet setmanal, la circulació de pujada de tots els vehicles es realitzarà per l’Avinguda Adelaida, el marge dret de la riera, i la baixada per l’Avinguda Charles Darwin, al marge esquerra.

 

Millores a l’Avinguda Charles Darwin

 

La urbanització de l’Avinguda Charles Darwin va ser una de les grans apostes del mandat anterior que connecta el nucli consolidat de la ciutat amb la nova estació del tren.

 

Amb la posada en funcionament del nou traçat ferroviari, augmentarà la intensitat del trànsit de vianants, ciclistes i vehicles per aquesta via, que es convertirà en la porta d’entrada a Cambrils per les persones que arribin en tren a la ciutat.

 

Les persones empadronades a Cambrils poden sol·licitar la T-BUS

Totes les persones empadronades al municipi de Cambrils poden sol·licitar aquest títol de transport personal i intransferible que permet realitzar viatges il·limitats amb les dues línies de transport urbà L1 (centre urbà i urbanitzacions de Llevant), L2 (centre urbà i urbanitzacions de Ponent) i L3 (estació) per tot l’any 2020 per només 10 euros.

 

La targeta es pot sol·licitar presencialment a l’OAC o online al web www.aparcam.cat. Les instruccions del procediment es poden veure en aquest vídeo.