Tornen les activitats del grup de treball Petita Infància TGN, amb nova programació pel curs 2019-20

  • Categoritzat com: Educació
  • Serveis associats: Ingesol EPEL

El grup de treball que reuneix professionals de territori de la província de Tarragona, Petita Infància TGN, enceta la seva segona edició de sessions pel curs 2019-2020.

Després de les exitoses convocatòries de la primera edició, el grup programa tres noves trobades, que s’iniciaran el proper dissabte 16 de novembre de 2019 l’Escola Bressol Xiquets i Xiquetes de Valls i finalitzaran el dissabte 21 de març de 2020 a l’Escola Bressol El Riuet de Coma-ruga.

Les diferents trobades, s’apleguen sota el paraigües de crear espais de reflexió i debat sobre els diferents projectes i models educatius de les diferents escoles bressol i llars d’infants del territori. El grup està obert a tots aquells professionals que treballen en les diferents vessants de l’àmbit educatiu infantil, ja sigui directament a les diferents escoles bressol i llars d’infants, com a d’altres centres, institucions, universitats, empreses, fundacions, etc. Que es preocupin de la mirada cap a l’infant, l’escola, les seves famílies i l’educació futura de les noves generacions.

Les llars d’infants municipals de Cambrils, La Galereta i Maria Dolors Medina, han participat de forma activa en la coordinació i impuls d’aquest grup de treball des de la primera trobada i seguiran formant-ne part ja que es creu de gran importància la participació en aquest tipus de propostes per tal de millorar el l’àmbit de l’educació infantil dels 0 als 3 anys del nostre territori.