• Categoritzat com: Comunicació

 

La vicepresidenta del Govern i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté visita Cambrils per tal de conèixer de primera mà els recursos socials de la ciutat en relació amb la gent gran. L’alcaldessa de la ciutat, Camí Mendoza, ha acompanyat la vicepresidenta per tal d’atansar-li la realitat que es viu en entitats com la ‘Casa del Mar’, la Residència de la Gent Gran i Centre de Dia ‘Baix Camp’ i la residència ‘Cambrils Suite’. Els ha acompanyat el delegat del govern, Joaquim Nin.

Per l’alcaldessa, trobades com aquesta “ajuden a explicar el dia a dia que vivim des dels municipis així com les necessitats que tenim en matèria de benestar social, però també en d’altres àmbits”.

Per la seva banda, la consellera ha assenyalat que es tracta “d’una tasca que ens agrada especialment, la de conèixer sobre el terreny, al costat dels responsables polítics locals, la realitat de les entitats del territori per tal de conèixer les dificultats, que hi són, però també per mirar de buscar solucions entre tots”.

 

Visita institucional

El recorregut s’ha iniciat amb una visita institucional a l’Ajuntament de Cambrils on la vicepresidenta ha estat rebuda per l’alcaldessa de la ciutat i regidors i regidores del consistori i en la qual, la vicepresidenta ha signat en el Llibre d’Honor.