A banda, gairebé un centenar de famílies han pogut ajornar els pagament o fer pagament a termini sense cost afegit

  • Categoritzat com: Comunicació

L’Ajuntament de Cambrils a través de la regidoria de Serveis Socials i Comaigua han bonificat un total de 1.233 factures de l’aigua al municipi per un import superior als 20.500 euros. La intenció d’aquesta mesura és oferir solucions adequades a les diferents situacions que pateixen les famílies. En concret, s’han fixat en les famílies que estan patint una major vulnerabilitat econòmica i que es troben en risc d’exclusió.

Comaigua també ha ofert ajornaments i pagaments a termini sense cap tipus d’interès a  gairebé un centenar de famílies  per un import de gairebé 300.000 euros. A més, l’empresa participada principalment per l’Ajuntament de Cambrils, ha aprovat un Fons Social per a l’any 2016 de 20.000 euros.

El president de Comaigua Cambrils, Eduard Pellicer, assegura que “el compromís amb les persones i la societat és un dels pilars fonamentals de l’empresa. En aquest sentit, hem de continuar apostant per facilitar les coses a aquells que ho estan passant més malament”. Per la seva banda, el regidor de Benestar Social, Alfredo Clúa, creu que “malauradament, el pagament de subministraments bàsics s’ha convertit en un problema que algunes famílies del nostre municipi no poden superar i és responsabilitat nostra posar a la seva disposició totes les eines possibles per facilitar les coses”.

Aquelles persones que estiguin interessades en conèixer quines són les bonificacions i ajuts als quals es pot optar, poden adreçar-se a les oficines de Comaigua o buscar la informació al web, en l’apartat de tarifes i bonificacions: http://www.comaigua.cat/CAT/654.asp.