Es lliuraran els premis a les fotografies més originals de recomanacions de llibres compartides amb les etiquetes #InstaBookCambrils i #Igerscambrils

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

La cloenda del concurs InstabookCambrils de la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils consistirà en el lliurament de premis i una xerrada d’IgersCambrils. L’acte se celebrarà demà divendres 19 de setembre a les 18 hores al Centre Cultural de Cambrils.

El joc de l’estiu InstaBookCambrils ha estat una de les novetats d’enguany i ha comptat amb la col·laboració de @igerscambrils i el patrocini del cinema Rambla de l’art i dels departaments de Cultura i Turisme de l’Ajuntament de Cambrils. Entre el 23 de juny i el 13 de setembre la Biblioteca va fer una crida als lectors a recomanar llibres penjant fotografies a Instagram amb les etiquetes #InstaBookCambrils i #Igerscambrils  o bé compartint-les al grup de Facebook InstaBookCambrils. En el cas d’Instagram, era requisit seguir el comtpe de la Biblioteca. Les imatges podien ser de llibres de la biblioteca, d’altres biblioteques, o llibres propis, i realitzades en qualsevol lloc.

La biblioteca ha exposat les fotografies durant tot l’estiu en un plafó al mateix equipament i també ha publicat les fotografies de l’Instagram al grup InstaBookCambrils de Facebook. En total l’àlbum té 86 fotos participants.

Durant l’acte de demà es farà el lliurament dels dos premis a les millors fotos, valorant-ne especialment l’originalitat: un en la categoria infantil/juvenil (fins a 12 anys) i l’altre en categoria adult. A més, també es farà el sorteig d’una bossa entre els usuaris del servei "Lots Sorpresa" que estiguin a la sala.

A continuació,  Toni Veciana i Rosa Maria Vilella, d’Igerscambrils, oferiran una xerrada d’iniciació a l’Instagram, xarxa social per compartir fotografies. Explicaran què és Instagram, què són les comunitats igers i com extreure el màxim rendiment a les fotografies publicades als comptes personals.