La conferència a càrrec de Pepa Aymamí forma part de la I Biennal d’Art Contemporani Gastrònic de Cambrils. El segon trimestre del curs inclou set activitats de caràcter gratuït sobre matèries molt diverses.
- Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
- Serveis associats: Cultura Biblioteca
L’Antena del Coneixement de la URV a Cambrils, coordinada des del Museu d’Història de Cambrils, engegarà la programació del segon trimestre el proper dijous, 15 de gener, amb la conferència Cuina Catalana, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO: un segell generador de riquesa.
La xerrada, que es portarà a terme a les 20 hores a la sala d’actes de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, anirà a càrrec de Pepa Aymamí, directora de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica. Aquesta activitat forma part de la programació de la Festa de Sant Antoni d’enguany i de la I Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils iniciada el passat mes de novembre.
La programació d’hivern de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils continuarà fins la Setmana Santa inclou un total de set activitats de caràcter gratuït. Les matèries a tractar en aquests primers mesos de l’any són ben diverses, des de gastronomia, biologia, història, arquitectura o arqueologia fins a literatura i filosofia. Es continuarà amb el procés de programar en diferents espais, ja que s’han previst cinc conferències, una exposició i un Club de Lectura a la Biblioteca Pública Municipal.
PROGRAMACIÓ
Dijous, 15 de gener, a les 8 del vespre. Sala d’Actes de la Cooperativa Agrícola
Conferència Cuina Catalana, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO: un segell generador de riquesa, a càrrec de Pepa Aymamí Aymemí, Directora de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica. Acte inclòs a la Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils i a la Festa de Sant Antoni 2015.
Organitza: Ajuntament de Cambrils, Antena del Coneixement de la URV i Museu
d'Història de Cambrils
Col.labora: Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària de Cambrils.
Dilluns, 26 de gener, a les 7 del vespre. Biblioteca Pública Municipal
Club de lectura adult amb la Dra. Cristina Andreu Jiménez, professora de literatura anglesa de la URV, per parlar del llibre Las abuelas, de Doris Lessing.
Organitza: Biblioteca Pública Municipal i Antena del Coneixement de la URV
Dijous, 5 de febrer, a les 8 del vespre. Sala d’actes del Centre Cultural
Veus cambrilenques, amb la conferència Filosofia a Oxford: Iris Murdoch, entre la filosofia i la literatura, a càrrec de la Dra. Margarita Mauri Álvarez, professora del Departament de Filosofia Teorètica i Pràctica de la Facultat de Filosofia de la UB.
Organitza: Museu d’Història de Cambrils i Antena del Coneixement de la URV
Dijous, 12 de febrer, a les 8 del vespre. Sala d’actes del Centre Les Basses
Conferència Les galeres: la mantis del mar, a càrrec d’Eli Bonfill i Aurora Requena, llicenciades en Ciències del Mar i responsables de l’empresa Plàncton. Acte inclòs dins de les Jornades de la Galera i la Cuina Marinera 2015.
Organitza: Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils
Col.labora: Museu d’Història de Cambrils i Antena del Coneixement de la URV
Dijous, 5 de març, a les 8 del vespre. Sala d’actes del Centre Cultural
Conferència Sistemes d'informació geogràfica i patrimoni arquitectònic, a càrrec d’Alfons Civit Martínez, investigador del Centre d'Anàlisi Integral del Territori de la URV i professor d'Arquitectura legal de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la URV.
Organitza: Museu d’Història de Cambrils i Antena del Coneixement de la URV
Dijous, 12 de març, a les 8 del vespre. Museu Molí de les Tres Eres
Inauguració de l’exposició temporal Dones arquitectes produïda per l’Observatori de la Igualtat de la URV. Acte inclòs al programa de les Jornades de les Dones.
Organitza: Museu d’Història de Cambrils i Antena del Coneixement de la URV
Col.labora: Centre d’Estudis Cambrilencs
Dijous, 26 de març, a les 8 del vespre. Sala d’actes del Centre Cultural.
Conferència Deltebre I: història d’una excavació, a càrrec de Gustau Vivar, arqueòleg i Director del Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya on ens parlarà del vaixell enfonsat l’any 1813 i descobert ara davant de les costes del Delta de l’Ebre.
Organitza: Museu d’Història de Cambrils i Antena del Coneixement de la URV