L’Ajuntament de Cambrils va homenatjar als matrimonis amb una recepció institucional a la Sala de Plens i un dinar de germanor. L’acte va comptar amb l’actuació del grup de trompetes i trombons de l’Escola Municipal de Música.

  • Categoritzat com: Benestar Social i Inclusió

L'alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, i la regidora de Benestar, Teresa Recasens, acompanyats per altres regidors i regidores del consistori, van oferir dissabte, 18 de novembre, una recepció institucional a 22 parelles que han celebrat o celebraran les Noces d’Or aquest 2023.

La celebració va comptar amb la col·laboració del grup de trompetes i trombons de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC), format per les alumnes Jana, Ester, Xesca i Txell, i dirigit pels professors Miguel Javaloy i Ivan Babiloni. 

L’acte institucional va començar a les 12:30 hores amb les fotografies de grup davant dels gegants del vestíbul de l’Ajuntament. Tot seguit, la banda de l’EMMC va interpretar la marxa nupcial de Mendelssohn mentre les parelles entraven a la Sala de Plens, on l'alcalde i la regidora els van adreçar unes paraules.

A continuació, es va fer el lliurament d’un obsequi de record als homenatjats, que en aquesta ocasió van ser peces personalitzades per ChicShop: dos davantals dels gegants Armengol i Magdalena, estampats amb el nom de cada membre de la parella, i dues copes decorades per brindar per aquesta festa tant assenyalada.

Per acabar, el grup de trompetes i trombons va interpretar les cançons “Tonight” i “America” del musical West Side Story de Leonard Bernstein, i “Paraules d’amor” de Joan Manuel Serrat. Posteriorment, les parelles es van desplaçar amb trenet cap un restaurant.