L’equip de Tarragona format per Hugo Campabadal i el seu fill Àngel es va emportar el primer premi. L’activitat organitzada pel Patronat de Turisme va tenir lloc a la platja del Regueral el passat dissabte.

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

Un total de 21 equips formats per una persona menor de 12 anys i una d’adulta van participar dissabte a la segona edició del Concurs de Castells de Sorra organitzat pel Patronat de Turisme de Cambrils amb la col·laboració d’Aquopolis, Babaria Cosmética Natural, Coca-Cola, Estació Nàutica Costa Daurada, Parc Samà, Port Aventura World, VerdCamp Fruits i Water Games.

Els equips eren de procedències tan diverses com Rússia o França, o de més properes com Saragossa, Lleida, Cambrils, Salou i Tarragona. El primer premi va ser per l’equip “Rock&Roll”, format per Hugo i Àngel Campabadal (fill i pare) de Tarragona. “Los Mazzanti” de Salou van guanyar el segon premi i “Sirenix” de Saragossa el tercer. “Livet” de Cambrils es va classificar en quarta posició.

Al lliurament de premis i com a jurat hi van participar representats d'algunes de les empreses col·laboradores, a més de la regidora de Cultura i Festes, Cinta Balleste, i el Regidor d'Urbanisme, Obra Pública i Activitats, Enric Daza.