La delegació de l’associació a la demarcació de Tarragona celebra enguany el desè aniversari. Ja fa tres anys que Cambrils Emprèn treballa amb aquesta entitat d’assessorament empresarial.

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica

Una trentena de membres de SECOT es van reunir ahir al Centre de Promoció Econòmica ubicat a la Torre del Llimó de Cambrils amb motiu del 10e aniversari del naixement de la delegació de l’associació a la demarcació de Tarragona. Aquesta entitat de voluntariat sènior d’orientació empresarial sense ànim de lucre  busca revertir en la societat el valor afegit que ells van adquirir gràcies a les oportunitats que la seva trajectòria professional els va donar. El perfil d’aquestes persones és divers però tots tenen en comú el fet d’haver liderat el desenvolupament d’empreses de referència del nostre entorn o bé ocupat càrrecs de responsabilitat en empreses estratègiques ubicades al territori.

Cambrils Emprèn, servei municipal de suport a les empreses i persones emprenedores de Cambrils, ja fa més de tres anys que treballa conjuntament amb aquesta entitat per reforçar el catàleg de serveis que s’ofereixen des de Cambrils en l’àmbit de l’emprenedoria. Assessoraments tècnics especialitzats, plans de millora, plans de viabilitat per empreses en crisi són el resultats d’aquest vincle que va néixer amb al signatura d’un conveni de col·laboració l’any 2013.

Igualment, altres entitats del territori, tenen relació amb SECOT. Per això, en la segona part de la sessió s’hi van incorporar responsables tècnics d’aquestes entitats i es va fer una sessió d’intercanvi entre els membres de SECOT i els ajuntaments i/o entitats públiques amb les que hi ha establerts canals de col·laboració. En aquesta reunió hi van participar activament representants de Reus Desenvolupament Econòmic, de Valls Genera, de Tarragona Impulsa, de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vila-seca, responsables de la Unitat de Polítiques Actives d'Ocupació de la Diputació de Tarragona i d’Acció 10 així com de Cambrils Emprèn.

L’objectiu principal de la jornada de treball és repensar el model de col·laboració i ampliar el catàleg de serveis, atès els canvis del context econòmic actual que està començant a dibuixar un perfil d’emprenedor diferent al gruix que han estat atenent durant aquests anys de crisi econòmica. Es tracta d’anticipar-se a les demandes dels usuaris per millorar el servei que aquestes persones amb el seu temps lliure ofereixen a la societat.