Enguany destaca un important creixement del nombre d’artistes participants que obriran els seus espais i ens mostraran les interioritats del seu món creatiu

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Cambrils acollirà dels dies 12 i 13 de desembre, dins el programa de la Festa Major de la Immaculada, la vuitena edició dels Tallers Oberts. En aquesta edició cal destacar el fet que ha incrementat considerablement el nombre d’artistes participants. En total seran 29 els que obriran els seus espais de treball i ens mostraran les interioritats del món creatiu que abasta pintura, esmalt, ceràmica, gravat, escultura, disseny gràfic o audiovisuals. Els horaris de l’obertura dels tallers seran de 12 a 14 i de 16 a 18 hores.

Com ja és costum i gràcies al suport de la  DO Tarragona als Tallers Oberts, l’art es fusiona amb el vi i els visitants dels tallers podran fer un tast mentre contemplen l’obra de cada artista.

Aquest any, un dels edificis més emblemàtics del municipi, la Torre del Port, acollirà a 5 artistes que portaran el seu taller en aquest espai. Es tracta de Marta Nolla, Núria Pons, Kamal Sultan, Blanca Castillo i Silvia Arenas.

La resta d’artistes participants en aquesta nova edició dels tallers oberts són: Jobacasén, Nuri Mariné, Ma Lluïsa Recasens, Dolors Ruiz, Ruiz Vaca, Marta Fàbregas, Marta Claret, Dolors Ortuño, Montserrat Recasens, Jesús Gómez, Laura Mestres, David Callalu, Pere Estadella, Gemma Felip i Roser Coma. A més hi trobareu els artistes convidats: Sergi Margalef, Dolors Castells, Francesc Munté, Eva Gil, Ramón Sarle, Jordi Barberà, Sara Estalella, Jordina Ros i Laura Cesari.

En aquesta edició també es manté el sorteig entre tots els visitants als tallers de l’obra que els artistes exposaran en el seu taller realitzada de forma expressa per formar part dels sorteig. La persona guanyadora podrà escollir l’obra de l’artista que prefereixi ( l’obra tindrà en tots els casos un valor aproximat de 200 €).

 

Els Tallers Oberts a Facebook

Com a novetat els aquesta any s’ha creat una pàgina Facebook Tallers Oberts on apareixerà informació prèvia a l’inici de Taller Oberts, informació dels artistes i la seva obra i es complementarà amb les diferents activitats dels propis tallers.

La guia

Avui s’ha presentat també la nova imatge de la Guia que ha editat el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb el suport del Departament de Cultura Generalitat de Catalunya. La Guia està dissenyada per Macho Studio, artistes gràfiques que també participen en aquesta edició. La Guia incorpora la informació necessària perquè els visitants puguin seguir la ruta dels tallers.