L’esdeveniment, organitzat per l’associació Cultívate amb el suport de l’Ajuntament, va recaptar més de 500 euros per la campanya #PelsValents

  • Categoritzat com: Joventut

La competició solidària d’skaters i scooters que es va portar a terme el passat cap de setmana a l’Skate Park de Cambrils va comptar amb la participació d’un total de 68 persones i va aconseguir recaptar 505,83 euros per la campanya #PelsValents a favor del Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i la recerca del càncer infantil.

La competició estava organitzada per l’associació juvenil cambrilenca Cultívate amb el suport del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils. L'objectiu era gaudir d'un cap de setmana practicant les modalitats d'skate i d'scooter, i sobretot, donar un suport especial a la lluita contra el càncer infantil.

L'entitat juvenil va destinar un 10% de tots els beneficis generats amb les diferents activitats durant tot el cap de setmana a Cambrils pels Valents, que es van sumar als diners recaptats als estands amb la venda de marxandatge.

Durant tot el cap de setmana, l’Skate Park va estar ple de joves sobretot del municipi i dels voltants. De les 68 persones participants a la competició, 44 van ser de la modalitat scoot i 24 d’skate. 

Tant dissabte com diumenge es van realitzar competicions al matí i tallers a la tarda. Dissabte la modalitat d'skate va ser la protagonista de l'esdeveniment i diumenge va ser torn de la modalitat d'scooter. Els tallers organitzats van permetre que diferents persones de diferents nivells i edats mostressin el seu talent i motivació en aquest esport, independentment de si competien o no.

La regidora de Joventut, Laura Mellau, va ser l’encarregada de fer el lliurament de premis en les diferents modalitats. En Skateboard, es van lliurar premis als cinc primers classificats en tres categories -10 -16 i Open. En scooter, es van emportar guardó els 5 primers classificats en la categoria -10 i els tres primers classificats de les categories-16 i Open.

Aquest esdeveniment solidari compta amb el suport del departament de Joventut, que contempla l’acompanyament a iniciatives juvenils tant en orientació com en suport econòmic mitjançant subvencions a entitats i joves per dur a terme els seus projectes. Aquestes accions estan previstes a l’eix de Desenvolupaments vitals del Pla Municipal de Joventut 2026.

L'associació Cultívate pretén fomentar l'esport, la cultura, el desenvolupament personal i la cohesió del municipi amb l'organització de tallers esportius d’skateboard i scooter i la programació de xerrades educatives sobre temes com el medi ambient, la música, la integració social, la psicologia, el desenvolupament personal, l'emprenedoria i el món financer.