Aquest període transitori servirà per implementar un pla de formació en l’àmbit pedagògic i de gestió de centres adreçat a tot el claustre. L’etapa finalitzarà amb un procés de selecció per establir un nou equip directiu i un projecte pedagògic per l’escola

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

L’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) ja ha posat fil a l’agulla per desencallar la seva situació després que els dos processos de selecció per escollir la direcció pels propers quatre anys quedessin deserts.

Davant aquesta situació, i amb voluntat de consens el tribunal ha proposat que l’Escola tingui un equip directiu interí i que durant aquest any el professorat es formi en l’àmbit  pedagògic i de gestió de centre. Aquesta proposta va ser ratificada pel Consell Rector de l’Escola Municipal de Música de Cambrils, el passat divendres.

Així doncs, els dos professors que van presentar projectes de direcció durant el procés, assumiran aquesta direcció interina. El director serà l’Eladi Dalmau i el cap d’estudis el Francesc Sánchez.

La regidora d’Ensenyament, Montserrat Masdeu, considera que aquesta situació de consens ha estat ben valorada pel professorat i pels representants dels pares i mares, dóna una resposta satisfactòria a totes les parts.

Aquest equip directiu, juntament amb el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cambrils, gestionarà l’Escola durant aquest curs i dissenyarà i implementarà un pla de formació en habilitats directives i en l’àmbit pedagògic, adreçat a tot el claustre. En aquesta tasca els acompanyaran especialistes de l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Tot plegat s’acabarà amb un procés de selecció per establir un nou equip directiu i un projecte pedagògic per l’escola.