Fetitxe 13 i Patxi Vazili van impartir ahir la primera sessió d’aquesta formació per potenciar la creativitat artística i el pensament crític

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils ha organitzat un taller de versions musicals per a joves de Cambrils d’entre 16 i 30 anys. L’activitat, que es va iniciar ahir a la tarda, s’anomena “Taller Versembrant” i va a càrrec de Fetitxe 13 i Patxi Vazili.

El taller és totalment gratuït i s’imparteix tots els dimarts de febrer (6,13,20 i 27) de 17 a 20 hores a la Sala Polivalent de l’Ateneu. La desena de joves que s’hi han inscrit aprendran a rimar i a composar una cançó, i posteriorment gravaran tant la cançó com el vídeo.

La formació s’emmarca en el programa Creadors del Pla Municipal de Joventut de Cambrils, que busca potenciar la creativitat artística dels joves a tots els nivells (musical, visual i escrit) i al mateix temps promoure el pensament crític  i la capacitat de reflexió davant situacions de discriminació, com el masclisme, l’homofòbia o el racisme.