Durant la celebració s’han alçat més d’una vintena de pilars

  • Categoritzat com: Comunicació

La Plaça de la Vila de Cambrils ha acollit aquest diumenge la II Festa de la Canalla Castellera, organitzada pels Xiquets de Cambrils amb el suport de l’Ajuntament del municipi. Més de deu colles han participat d’aquesta activitat.

L’activitat central de la trobada ha estat la realització de pilars de tres fets per la pròpia canalla. En total se n’han realitzat més d’una vintena.

Activitats de dinamització per als més petits

La jornada s’iniciava a les 10.45, a la Plaça de la Vila, amb tallers de teatre com “Ton, Toneta i els contes de la maleta: La colla castellera” realitzat per la companyia Soul Sisters, tallers de pintacares i xocolatada amb coca per a tothom.

l punt del migdia s’han alçat la vintena de pilars simultanis al ritme dels músics dels Xiquets de Cambrils.

El punt i final a la jornada ha anat a càrrec del grup musical Rebordunit, que han fet ballar i jugar als nens i nenes, a més del toc de Batucada que han posat els ‘Engrescats’.

III Festa de la Canalla

Des dels Xiquets de Cambrils ja comencen a pensar en la propera edició, que tindria lloc l’any vinent i amb la qual es vol consolidar encara més aquesta festa que té als infants castellers com a protagonistes.