Els 8 primers s’incorporaran al Cos el dia 10 de juny per realitzar tasques de reforç durant la temporada turística. Tots els que aprovin passaran a formar part d’una borsa d’interinatge, que tindrà validesa de dos anys o fins que es constitueixi una nova borsa.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

Una cinquantena d’aspirants, dels 78 que s’havien inscrit, s’han presentat aquest matí a les proves selectives per crear una borsa d’agents interins de la Policia Local de Cambrils. Els vuit millor puntuats s’incorporaran al cos del 10 de juny al 30 de setembre per realitzar tasques de reforç durant la temporada turística, una vegada hagin realitzat el curs respectiu a l’institut de Seguretat Pública de Catalunya. La resta d’aprovats formaran part de la llista de reserva, que tindrà una validesa de dos anys o fins que es constitueixi una nova borsa d’interinatge.

El procés de selecció d’avui ha començat a l’Ateneu Juvenil amb les proves eliminatòries de coneixement cultural, territorial i policial. Posteriorment, una vintena dels candidats han passat a la segona fase, que ha consistit en la realització de cinc proves físiques al Palau Municipal d’Esports per valorar la força de les extremitat i del tronc, la velocitat de desplaçament, l’habilitat i la resistència aeròbica. Concretament, els aspirants han hagut de fer una flexió de braços, un salt de longitud amb els peus junts, abdominals en 30 segons, una cursa de 10x5 metres i una cursa llançadora.

Finalment, en la tercera fase, els aspirants s’han tornat a posar a prova amb la resolució d’un cas pràctic.  El procés seguirà amb les proves psicotècniques i mèdiques. Finalment, el tribunal valorarà els mèrits dels candidats que hagin superat les fases anteriors.

Els agents interins es destinaran a tasques de reforç per atenció al públic, a la lluita contra la venda ambulant i a la vigilància de les costes.

Es poden consultar les bases de la convocatòria aquí.