L’objectiu és oferir sessions d’equinoteràpia a les persones amb discapacitat psíquica. La iniciativa és d’un estudiant de batxillerat i compta amb el suport de l’Ajuntament.

  • Categoritzat com: Comunicació

L’objectiu és oferir sessions d’equinoteràpia a les persones amb discapacitat psíquica

La iniciativa és d’un estudiant de batxillerat i compta amb el suport de l’Ajuntament

La carrera benèfica “El camí de la solidaritat”, prevista pel proper 11 de setembre, recaptarà  diners en benefici de l’Esplai municipal El Gripau Blau de Cambrils, especialitzat en el lleure de les persones amb discapacitat psíquica residents  en el municipi. Les donacions es destinaran a oferir unes sessions d’equinoteràpia als usuaris del servei. Els organitzadors ja han contactat amb l’Associació Catalana d’Equinoteràpia, a qui es faran les donacions.  L'empresa que durà a terme l'equinoteràpia és Mas Aragó.

La iniciativa és del Roger Solà, un estudiant de batxillerat, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils.

La jornada començarà a les 9.30 hores amb les actuacions de del grup de rap cambrilenc Trescuartos i Fyah Family a les Escales Reials del Port de Cambrils. A les 10:30 hores sortirà al cursa solidària d’una milla atlètica (1609 metres) perquè tothom hi pugui participar. També hi haurà l’actuació Trescuartos i La Fyah Family.

Les inscripcions per la cursa es poden fer prèviament al pavelló de Cambrils o al mateix dia al port.

Les donacions es poden realitzar durant la jornada o a través de l'Associació Catalana d'equinoteràpia al compte: 0182 1018 41 0208527756 (el concepte de l'ingrés és "Donació equinoteràpia Gripau Blau")

Totes les empreses interessades en fer alguna aportació, dinerària o en espècies poden enviar un correu electrònic a rogersola96@hotmail.com