La participació ha augmentat respecte l’última edició, que va comptar amb 13 treballs presentats. El lliurament del guardó es farà el proper dia 29 de novembre a la Sala de plens de l’Ajuntament de Cambrils.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Un total de 15 obres, dues més que l’anterior edició, participen al cinquè Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils Josep Lluís Savall, convocat per l’Ajuntament de Cambrils. El termini de presentació es va tancar el passat divendres, 3 d’octubre i ara el jurat haurà de valorar les obres, que són originals i inèdites, escrites en català i tenen el mar com a element central de la narració.

El jurat està format pel regidor de Cultura, Francesc Garriga; la directora editorial de 9 Grup Editorial, Rosa Rey; el filòleg, traductor i escriptor Pau Vidal, i l’escriptora; la guanyadora del 4t premi de Narrativa Maritima  Vila de Cambrils amb l’obra  “Negra Memòria “, Mireia Vancells, i la bibliotecària de la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils, Rosa M. Fusté.

El veredicte es farà públic durant el lliurament del premi, el proper dia 29 de novembre a la Sala de plens de l’Ajuntament de Cambrils, en el marc del programa de la Festa Major de la Immaculada.

L’autor de l’obra guanyadora rebrà com a premi 3.000 euros a compte dels drets d’autor de la primera edició i la publicació de l’obra guanyadora a càrrec de Cossetània Edicions, que dóna suport a la convocatòria. Aquest premi biennal ja ha permès que quatre autors vegin les seves obres a les llibreries. Els guanyadors de les edicions anteriors són David Gomariz Tocino (Moros a la costa), Carme Lafay (Tots tenim secrets), Jordi Cortés (L’última platja) i Mirea Vancells (Negra Memòria).