El Banc de Sang i Teixits realitza una campanya a les principals zones turístiques per captar el màxim nombre de donants

  • Categoritzat com: Comunicació Salut pública

Un total de 132 persones van donar sang a la unitat mòbil instal·lada pel Banc de Sang i de Teixits de Tarragona al port de Cambrils els passats dies 11 i 12 d’agost en horari de matí i tarda. A més, hi va haver 19 oferiments de persones que es van acostar al Pla de les Serenes per donar sang però en aquell moment no van poder fer-ho efectiu per diversos motius.

Per dies, 28 donacions van ser realitzades el dijous al matí, 41 a la tarda; 20 divendres al matí i les 43 restants divendres a la tarda. Entre les 132 donacions efectives, un total de 33 van ser de nous/noves donants.

Enguany és la sisena vegada que s’instal·la una unitat mòbil al port de Cambrils, després que l’any 2011 s’iniciés una campanya per les principals zones turístiques catalanes, tant de platja com de muntanya, per tal de captar el major nombre de donants possible. De fet, el port de Cambrils és una important zona de pas i d'atracció de gent i això fa que moltes persones s'animin a donar la seva sang, tan important en períodes de vacances on hi pot haver una necessitat major de plaquetes.

L’organització vol donar les gràcies a tots/es els/les participants i col·laboradors en la jornada.