És la sisena edició d’aquesta iniciativa solidària impulsada pel restaurador Patxi Garcia

  • Categoritzat com: Comunicació

Una trentena de persones grans que viuen en residències van compartir taula dilluns passat al restaurant Kupela de Cambrils gràcies a la iniciativa solidària del seu propietari, Patxi Garcia. Ja és el sisè any que el restaurador ofereix aquest dinar pels volts de Nadal de manera desinteressada.

Al dinar hi van participar usuaris de les residències Baix Camp, STS i Cambrils Suite, acompanyats per personal dels centres residencials i el regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès. Els participants també van comptar amb la visita de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza.

Com és habitual, l’Assemblea Local de la Creu Roja va col·laborar en el servei de transport dels participants des de cadascuna de les residències fins al restaurant i el Departament de Benestar de l’Ajuntament fa d’enllaç amb els centres. L’objectiu de la iniciativa és que els usuaris puguin gaudir d’un dia especial amb un àpat diferent fora de la residència.

Patxi Garcia, originari de Bizkaia, explica que organitza anualment aquest dinar per donar gràcies al poble Cambrils per haver-lo acollit ara fa 8 anys i haver-li donat feina.