L’alcaldessa de Cambrils i el regidor de Benestar van compartir una estona amb els participants. És la cinquena edició d’aquesta iniciativa solidària impulsada per Patxi Garcia, propietari dels restaurants Getaria i Kupela.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Benestar Social, Alfredo Clúa, van compartir ahir una estona amb les 30 persones grans que van gaudir d’un dinar de Nadal gràcies a la iniciativa solidària d’un restaurador de Cambrils.

Cada any, Patxi Garcia, propietari dels restaurants Getaria i Kupela de Cambrils, ofereix aquest dinar pels volts de Nadal de manera desinteressada a persones grans que viuen en residències de Cambrils. L’objectiu és que els usuaris puguin viure un dia especial amb un bon àpat fora de la residència.

Enguany el dinar va celebrar el restaurant Kupela i hi van participat 10 usuaris de la Residència Baix Camp, 10 de STS i 10 més de Cambrils Suite, acompanyats per personal dels centres residencials. La Creu Roja, com és habitual, va col·laborar en el transport dels participants.

Aquesta és el cinquè dinar de Nadal solidari organitzat per Patxi Garcia. El restaurador explica que va impulsar la iniciativa com a agraïment al poble de Cambrils perquè el va acollir i li va donar feina.

Garcia, originari de Bizkaia, va arribar a Cambrils fa 7 anys després de viure uns anys a Castelló. Primer va treballar en un restaurant per un altre empresari i posteriorment va obrir el seu propi restaurant. Una vegada va tenir èxit va exposar al seu amic Josep Maria Montull, de la Casa del Mar, la seva intenció d’organitzar alguna cosa per donar les gràcies a la ciutat que l’havia acollit i d’aquesta conversa en va sorgir la idea del dinar solidari. A partir d’aquí es van posar en contacte amb l’àrea de Benestar de l’Ajuntament, que fa d’enllaç amb les residències.