‘Ones de Ciència’, impulsat per l'Associació de Divulgació Científica del Camp de Tarragona, s’emet quinzenalment a l’emissora municipal. L’espai, presentat per tres divulgadores, també vol reivindicar i visibilitzar el paper de la dona en la ciència.

  • Categoritzat com: Comunicació

El programa ‘Ones de Ciència’ de Ràdio Cambrils ha estat nominat com a millor programa radiofònic de l’any als Premis de Comunicació Local. Els altres finalistes són 'Temporal Gloria' (que s’emet a Ràdio Tordera, Ràdio Palafolls, Ona Malgrat, Ràdio Pineda i Ràdio Calella), i 'Al Dia, Terres de l'Ebre' (que es pot escoltar a Ràdio Delta, Ràdio Tortosa, La Cala Ràdio, La Plana Ràdio i Ràdio Joventut).

‘Ones de Ciència’ és un programa de divulgació científica impulsat per l'Associació de Divulgació Científica del Camp de Tarragona. S’emet a Ràdio Cambrils els dimecres a les 18 hores de manera quinzenal. És un espai presentat i dirigit per Lydia Gil, Núria Ruiz i Maria Ferrer, tres divulgadores amb moltes ganes de compartir els secrets de l’emocionant món de la ciència. L’any passat també comptaven amb la direcció i presentació de Katia Rintjema.

En cadascun dels seus programes hi ha un convidat o convidada de les comarques tarragonines per explicar en què consisteix la seva recerca científica. El programa també vol reivindicar i visibilitzar el paper de la dona en la ciència i. per això, en tots els espais les presentadores destaquen la carrera professional d’alguna científica.

Els Premis de Comunicació Local tenen com a objectiu posar en valor la feina que dia a dia fan els i les professionals dels mitjans locals. Al certamen, que impulsa la Xarxa Audiovisual Local de Catalunya, s'han presentat un total de 93 projectes de 20 televisions i 35 ràdios de proximitat.

Els guanyadors de les set categories es donaran a conèixer a la cloenda del Mercat de l'Audiovisual de Catalunya que se celebra a Granollers. Serà el dimecres 11 de novembre, a les 19h, i les televisions locals n'informaran en directe al programa 'Connecti.cat'.