Pere Rebull Kvasnitskaya expressa la seva visió del món a través de quadres d’animals, paisatges, edificis i natura. “Els colors d’en Pere” s’inaugurarà demà, 2 d’abril, a les 19 hores, i es podrà visitar fins a finals de mes.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Salut pública

Coincidint amb el Dia Mundial de Conscienciació de l’Autisme, demà dimarts 2 d’abril, a les 19 hores, s’inaugurarà l’exposició de pintura “Els colors d’en Pere” a la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils Josep Salceda i Castells (carrer Alfons I el Cast, 2). La mostra, que es podrà visitar fins el 30 d’abril, recull diverses obres de Pere Rebull Kvasnitskaya, un cambrilenc de 12 anys amb Transtorn de l’Espectre Autista, que des de l’any 2015 dedica part del seu temps lliure a la pintura.

L’artista, nascut l’any 2006, expressa la seva visió del món amb una gamma molt variada de colors alegres i atrevits. Des del 2015, ha combinat tècniques de pintura acrílica amb pintura a l’oli, i ha incorporat altres materials com els llapis de colors i de carbó. L’abril de 2016, va col·laborar amb l’aportació de diferents il·lustracions pel llibre El viatge de l’Alba, promocionat per la Diputació de Tarragona.

En l’actualitat, Pere Rebull té una col·lecció de més de vint quadres de qualitat, basades en animals, paisatges, edificis i natura. En aquesta exposició, es pot veure la progressió de les seves obres. Una de les més destacades de l’últim any és Calidoscopi, que representa una composició molt personal de com pot veure el món un nen amb autisme.