El material de protecció s’ha destinat a la residència Baix Camp i a la Cooperativa de treballadores familiars. La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de diverses empreses que han donat material. Protecció Civil s’ha encarregat de repartir la tela i distribuir les mascaretes.

  • Categoritzat com: Comunicació Salut pública

La xarxa d’ajuda mútua per l’emergència sanitària de Cambrils ha confeccionat un total de 800 mascaretes d’ús particular per la residència de gent gran Baix Camp i la Cooperativa de treballadores familiars de Cambrils que treballa per Serveis Socials de l’Ajuntament. En aquest moment queda un estoc de 300 mascaretes per les necessitats que puguin sorgir.

La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de 21 persones voluntàries que han cosit les mascaretes i de diverses empreses cambrilenques que han donat el material per poder-les confeccionar i esterilitzar com Mariveles, Tapissats i Fundes JB, Montserrat Forcadell, Merceria Borràs i Vulvita compresas de tela - Beatriz San Román.

El repartiment del material necessari per cosir a les diferents persones voluntàries i la distribució de les mascaretes s’ha coordinat des de Protecció Civil de la Policia de Cambrils i el departament de Salut de l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Cambrils ha fet un agraïment públic a totes les empreses i particulars que amb el seu esforç i generositat han fet possible protegir persones que treballen des de primera línia de l’emergència sanitària i col·lectius vulnerables com la gent gran.

L’Ajuntament també ha donat les gràcies a les empreses i particulars que van respondre a la crida feta des de l’Ajuntament hi han fet donacions de mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic: Associació Internacional de Policies - IPA Tarragona, ICC Broadcast - Enrique Arce, Takhirzan Baratov, Hotel Sol Port Cambrils, Tsunami Tattoo - Hector Esgueva, Nàutica Guasch, Luis Salguero, Pintures Luque - Marc Luque,Centro Dentix, Hotel Centurion, Centre Cos - Podòloga Almudena Carillo, Würth, Agroquimecs Reus, papereria Carlin, Doctora Paola Pasquali, Bazar Opción i Farmàcia Blanca Borràs Cabacés.