La sortida s’emmarca en el programa Joves+18 del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils

  • Categoritzat com: Joventut

Un grup de joves de Cambrils ha gaudit aquest cap de setmana d’una sortida cultural a Girona, en el marc del programa Joves+18 del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils. Com a novetat, i a petició dels i les joves majors d’edat, enguany aquesta sortida s’ha orientat a persones de més de 18 anys, ja que les menors ja tenen una sortida a la primavera.  

El grup va marxar aquest passat divendres cap a Girona i van arribar ahir al vespre a Cambrils. Les persones participants es van allotjar en un hotel ubicat al centre de la ciutat o van poder aprofitar tot el cap de setmana per tombar lliurement pels carrers de la capital gironina. A més, el dissabte al vespre van gaudir d’una visita guiada per conèixer la història de Girona, combinada amb els punts on es van fer els rodatges d’algunes escenes de la sèrie de Joc de Trons.

La regidora de Joventut, Laura Mellau, ha explicat que uns dels objectius principals d’aquestes sortides és donar la possibilitat als i les joves de Cambrils de conèixer altres ciutats amb uns preus subvencionats; i alhora crear un espai d’interrelació i coneixença entre elles i amb les referents de Joventut.

La inscripció d’aquesta sortida era de 65 euros i incloïa el transport, l’allotjament de divendres a diumenge amb l’esmorzar dels dos dies, i una visita guiada per conèixer Girona. L’activitat forma part de l’eix “La programació i Tu” del Pla Municipal de Joventut 2026.