Van descobrir grans actius del municipi com el turisme pesquer i la gastronomia i van fer un tast d’olis a la cooperativa

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

Un grup d’operadors especialitzats en l’organització de congressos i convencions de Rússia, ha visitat Cambrils, en una acció encaminada a promocionar la Costa Daurada en el segment MICE (Meeting, incentius, events i exhibicions). Aquesta acció promocional era organitzada per la Diputació de Tarragona i comptava amb el suport de Turisme de Cambrils i l’Estació Nàutica de la Costa Daurada.

El grup d’operadors russos, format per un total de catorze persones, va tenir l’oportunitat de conèixer el procés d’elaboració de l’oli de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, així com un tast d’oli d’enguany. També van descobrir un dels nous productes turístics d’aquest 2013, el Turisme Pesquer, de la ma de l’Estació Nàutica Costa Daurada, així com la gastronomia del municipi.

El grup d’organitzadors de congressos havien visitat prèviament durant uns dies la EIBTM, una fira de gran prestigi internacional especialitzada en turisme de negocis, que es va realitzar al recinte de Fira de Barcelona.