Les inscripcions es poden fer gratuïtament al Patronat de Turisme de Cambrils (es respectarà rigorosament l’ordre d’inscripció). Els equips guanyadors poden aconseguir estades d'hotel, entrades a Port Aventura Park, passis anuals al Parc Samà o entrades per Aquòpolis. El Patronat de Turisme va recuperar aquesta activitat l’estiu passat i va ser tot un èxit.

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

El Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils ha organitzat la segona edició del Concurs de Castells de Sorra, que tindrà lloc a la platja del Regueral (entre el xiringuito Hawai i el Pi Rodó) aquest dissabte, 6 de juliol, de 9:30 a 13 hores. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer al Patronat de Turisme (o el mateix dia del concurs in situ en el cas que quedin places disponibles). Es respectarà rigorosament l’ordre d’inscripció.

Els equips han d’estar format per 2 o tres persones: una major de 12 anys i les altres menors d’aquesta edat (que poden ser pare o mare, fills, filles, amics, amigues, avis, àvies, néts, nétes o qualsevol persona que hi vulgui participar).

Els premis pels equips guanyadors seran estades d'hotel i entrades a Port Aventura Park, passis anuals al Parc Samà i entrades per Aquopolis, entre altres.

El Patronat de Turisme va recuperar aquesta activitat l’estiu passat i va ser tot un èxit. Més d’una vintena d’equips de diferents punts de Catalunya, Espanya i França van participar en la primera edició del concurs, que ja s’havia celebrat a Cambrils fa anys.

Recomanacions i normes

-          L'exposició prolongada a la llum solar pot generar alteracions a la pell, així que per estar ben protegits:

-          Apliqueu-vos protector solar cada 4 hores, després del bany o sudoració excessiva

-          Feu servir accessoris com barrets, gorres o ulleres de sol per protegir-vos.

-          Beveu força per tal de mantenir-vos hidratats

-          Tingueu cura de les platges i no deixeu residus

-          Les dutxes de les platges són per fer una dutxa ràpida, utilitzeu-les amb cura

-          Eviteu envasos de vidre

-          No llenceu brossa a la sorra ni al mar.