El programa de conferències, emmarcat en l’Any Gimbernat, posa en valor la contribució d’aquest fill il·lustre de Cambrils en l’avenç de la medicina. L’entrada és lliure però cal inscripció prèvia per telèfon o correu electrònic al Museu d’Història de Cambrils.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Arxiu Cultura

Els interessats a assistir a la Jornada Acadèmica en homenatge a Antoni Gimbernat encara tenen temps per formalitzar la inscripció de manera gratuïta a través del Museu d’Història de  Cambrils (977 794 528 / museu@cambirls.org). L’entrada és lliure però s’ha de reservar plaça per una qüestió d’aforament.

La jornada, dirigida tant a professionals com al públic general, se celebrarà el proper 19 de novembre a Cambrils i donarà una visió acadèmica imprescindible per entendre la contribució d’aquest cambrilenc universal en l’avenç de la cirurgia i la medicina. L’activitat s’emmarca en l’Any Gimbernat, que continuarà fins el mes de febrer.

La jornada començarà a les 11:15 hores a la Sala de Plens amb la benvinguda a l’acte amb els parlaments de l’alcaldessa, Camí Mendoza; el regidor de Cultura, Josep Lluís Abella; el director del Comitè Organitzador, el doctor Pere Mestres; el gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Roger Pla, i el membre del Comitè d’Honors, el doctor Gil-Vernet. A continuació, es portarà a terme una taula rodona sobre la vida d’Antoni de Gimbernat. Posteriorment, la Jornada es desplaçarà a l’Hospital Antoni de Gimbernat, on es descobrirà un bust cedit per la Universitat Complutense de Madrid. A la tarda, hi haurà la sessió organitzada per la Societat Catalana de Cirurgia sobre les aportacions de l’anatomia a tècniques quirúrgiques contemporànies. Podeu consultar el programa complet de la jornada en aquesta nota de premsa.