El campus comptarà amb classes magistrals dels mestres judoques Go Tsunoda, Winston Gordon i Darcel Yandzi. Els entrenaments, que començaran demà i s’allargaran fins diumenge, estan organitzats pel club Escola Dojo Cambrils amb la col·laboració del Departament d’Esports

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

El Palau Municipal d’Esports de Cambrils acollirà del 17 al 21 d’agost la vuitena edició de l’Stage Internacional de Judo Ciutat de Cambrils.  El campus està organitzat pel club Escola Dojo Cambrils, amb la col·laboració del Departament d’Esports. De demà fins dissabte hi haurà sessions matí i tarda, de 10 a 13-15 hores i de 16:30 a 18:30 hores i diumenge hi haurà una única sessió de 10 a 12:30 hores.

En aquests entrenaments d’alt nivell hi participaran prop de 300 judoques vinguts d’arreu d’Europa. Els esportistes procedeixen de Gran Bretanya, França i Mònaco, així com del País Basc, les Illes Canàries, Comunitat Valenciana, Madrid i de diferents punts de Catalunya.

A més, el campus compta amb tres reconeguts professors: Go Tsunoda, Winston Gordon i Darcel Yandzi. El japonès Go Tsunoda és un mestre de prestigi Europeu per la seva metodologia d'ensenyament del judo  i entrenador tècnic de l'equip portuguès pels jocs Olímpics que s’estan celebrant a Río. Winston Gordon és medallista europeu i va participar en les olimpíades de Londres com a membre de l'equip britànic de judo i medallista Europeu. I el judoca olímpic Darcel Yandzi és medallista europeu, medalla de bronze al campionat mundial de judo i entrenador de la selecció francesa.