La Biblioteca Municipal de Cambrils celebra un any més el seu aniversari premiant la fidelitat dels usuaris més constants

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

Ser lector de la Biblioteca Municipal de Cambrils té premi. Un any més, aquest equipament celebra el seu aniversari premiant a aquells que durant el 2015 van emportar-se més llibres en préstec. A més d’aquesta activitat, la Biblioteca Municipal de Cambrils ha programat una sessió especial que porta per títol ‘Entre lletres i imatges’ amb la qual, celebraran l’aniversari de l’equipament. Aquesta activitat es durà a terme dimecres 20 de gener, a les 18 hores. La tarda comptarà amb diferents actes: Rosa Ma Fusté parlarà de la màgia de compartir amb el conte Llana a dojo, el grup de joves de Mitja i Ganxet de Cambrils entregarà el seu regal a la Biblioteca i realitzarà un taller de ganxet (trapillo) i, per acabar, es donaran els Premis als Superlectors del 2015.

 

Altres activitats previstes per al mes de gener

A part d’aquesta celebració, durant el mes de gener també destaca l’activitat ‘Storytelling, contes en anglès’, una sessió a càrrec d’alumnes de Grau d’Educació Primària de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Serà els dissabtes 9 i 23 de gener, a les 11 hores, moment en què s’explicaran contes en anglès adreçats a infants entre 7 i 8 anys. L'storytelling sorgeix d'una col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili per desenvolupar projectes d'Aprenentatge Servei i que els estudiants realitzin sessions pràctiques en llengua anglesa.

Per últim, és important destacar també dins les activitats d’aquest mes la tertúlia amb Jordi Ledesma en què a través d’aquesta sessió l’autor comentarà la seva novel·la ‘El diablo en cada esquina’. La trobada tindrà lloc el dilluns 25 de gener, a les 19 hores, i comptarà amb la col·laboració de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.

Podeu consultar el programa sencer de les activitats de la Biblioteca Municipal de Cambrils previstes per aquest mes de gener a través del següent enllaç: http://www.cambrils.cat/biblioteca/.