El concert va anar precedit per la tarda infantil en la que les diferents entitats festives del municipi van ensenyar als més petits la seva tasca en les diferents entitats

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

El parc del Pinaret va ser l'escenari, ahir a la tarda, de l'activitat "Tarda infantil: Descobreix el seguici festiu i passa una estona divertida amb els seus tallers", dins de la programació d'actes de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. Després de la bona acollida que va tenir aquest acte en la primera edició de l'any passat, ahir, va tornar a ser el punt de trobada de molt públic molt familiar. Petits i grans van poder conèixer i descobrir les diferents entitats que formen part del seguici festiu cambrilenc. La canalla va poder provar com actua un diable petit, un timbaler, un nano, un casteller o un bastoner. A més, es van organitzar tallers de manualitats amb pintura, dibuix o pintura a la cara, entre d'altres. 

Després de la sessió de tallers, la tarda festiva va seguir al parc del Pinaret amb música de la mà de la banda The Penguins. Davant d'un nombrós públic, el grup va desplegar un repertori de cançons populars i tradicionals per a infants però incorporant ritmes com el reggae, l'ska i calipso. Els ThePenguins s'han consolidat com una banda que té 5 anys de trajectòria, porten gairebé 200 concerts a les seves esquenes i més de 10.000 discos venuts. A més, el 2015 obtenien el Premi ARC al millor espectacle per al públic famíliar, consolidant-se així com un grup de referència en aquest sector musical. La fórmula del seu èxit és: cançons populars i tradicionals passades pel sedàs dels ritmes jamaicans. Aquest toc exòtic els dóna una energia i una autenticitat que fan vibrar als petits i a aquells que ja no ho són tant.