Durant dues setmanes s’hauran de tancaran selectivament algunes vies a la circulació

  • Categoritzat com: Comunicació Medi Ambient i Serveis Generals Alcaldia Medi Ambient i Serveis Generals
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

Els treballs d’arranjament del tram del carrer Pau Casals que creua la plaça del Pòsit obligaran a fer talls de circulació selectius a partir d’avui i durant dues setmanes, intentant provocar les mínimes incidències.

Des d’avui fins dissabte al matí s’instal·larà un senyal de   prohibit el pas (excepte els veïns) a la cantonada del carrer Barques amb plaça Aragó i es tallarà completament, també als veïns, el carrer Barques a l’alçada del carrer Pau Casals. A més, es tancarà el mig vial nord del carrer Pau Casals.

Així doncs, només els veïns podran entrar pel carrer Barques des de la plaça d’Aragó (on es doblarà l’enllumenat per evitar accidents) i només quedarà lliure una part del vial del carrer Pau Casals. D’aquesta manera, es garanteix tant l’entrada als pàrquings i cotxeres com la recollida de residus dels contenidors soterrats. 

El dissabte al matí s’obrirà de nou tota la circulació, tornant a la normalitat el cap de setmana. A partir del dilluns, 10 de novembre, es tallarà comletament l’altre mig vial, el  sud, del carrer Pau Casals.

Les obres

Les obres de la primera setmana consistiran en solucionar els problemes de l’enllumenat públic al creuament del carrer Barques (que requerirà obrir i tancar la rasa), recol·locar les llambordes mogudes del mig vial nord  i prolongar la pendent del mig vial de la rampa de vehicles d’entrada a la plaça. La segona setmana es repetirà l’operació al tram sud. És a dir, s’arranjaran els desperfectes de les llambordes i es rebaixarà la pendent de l’altre mig vial del carrer Pau Casals.