La festa està organitzada per l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle amb el suport de l’Ajuntament. La primera opció és celebrar un acte presencial més endavant però si no fos possible s’estudiaria una alternativa.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

L’Associació d’Antics Alumnes de la Salle i l’Ajuntament de Cambrils s’han vist obligats a suspendre l’Homenatge a la Vellesa d’aquest 2020 a causa de la crisi sanitària. La Festa, organitzada amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils, és un dels actes més tradicionals i emotius del programa de la Fira de Cambrils, que també s’ha hagut de cancel·lar, i cada any reuneix al Pavelló Municipal prop de 800 persones, entre homenatjats i acompanyants.

L’Ajuntament i l’entitat creuen que en la situació actual no és possible plantejar-se aquest homenatge, ja que el caràcter de germanor que ha tingut l’acte fins a l’actualitat fan impossible complir les mesures de seguretat.

L’associació analitzarà i coordinarà amb el consistori cambrilenc, i sempre seguint les directrius i consells de les autoritats sanitàries competents, la possibilitat de realitzar l’acte més endavant, en una data encara per concretar.

Així doncs, de moment es treballa per intentar que l’edició d’enguany pugui dur-se a terme, però si finalment la celebració d’un acte presencial no fos possible, l’associació estudiarà l’opció de realitzar un acte d’agraïment diferent als homenatjats.

Durant els últims mesos, l’entitat ja havia començat a preparar l’esdeveniment d’enguany i vol agrair el suport de totes les persones que hi han col·laborat. L’associació organitza aquest homenatge a les persones de més de 75 anys de Cambrils des del 1958 i des de llavors ja ha portat a terme 62 edicions.