La tercera edició de l’activitat es presenta avui a la tarda a l’Ateneu Juvenil de Cambrils. El curs gratuït, que començarà el proper 11 d’octubre, està vinculat al Màster en Creixement Personal i Lideratge de la Universitat de Barcelona.

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

La tercera edició del projecte d’educació emocional per a Joves L’Akadèmia Cambrils es presentarà avui dimecres a la tarda (18  hores) a l’Ateneu Juvenil de Cambrils. Les persones interessades es poden inscriure des d’avui mateix a aquest curs gratuït que començarà el proper dia 11 d’octubre i finalitzarà al juny. Les classes es realitzaran cada dimecres de 17:30 a 20:30 hores a l’Ateneu Juvenil.

L’acte d’aquesta tarda servirà per resoldre els dubtes que plantegin els i les assistents i perquè els i les joves de les edicions anteriors expliquin de primera mà el seu pas pel projecte.

L’Akadèmia és un projecte educatiu sense ànim de lucre, que neix amb la finalitat d’acompanyar a joves per descobrir qui són veritablement, quin és el seu lloc en el món i quina direcció volen donar a les seves vides.

La finalitat és descobrir el seu talent natural i potencial per tal de posar-lo al servei de la societat, i per aconseguir-ho, les sessions es plantejaran a través de les dinàmiques i classes teòriques, amb una actitud lúdica i un procés pedagògic fet amb molta cura per abordar, entre d’altres qüestions, quines són aquelles creences limitadores que els impedeixen assolir els èxits. Es tracta d’una exploració d’un mateix per saber què es vol fer a la vida i com es vol fer.

L’actitivat s’adreça a joves d’entre 18 i 23 anys curiosos, rebels i inconformistes, amb ganes de començar un camí cap a l’autoconeixement i desenvolupament personal per viure feliços.

Aquest projecte està format per 16 professionals: psicòlegs, terapeutes, pedagogs, coach d’adolescents i de negocis, instructor de ioga i de meditació, economistes i nous emprenedors. Tots aquests professionals col·laboren en el projecte de forma altruista, posant al servei del jovent tots els seus coneixements per tal d’acompanyar als joves en el seu creixement personal.

L’Akadèmia és un projecte vinculat al Màster en Creixement Personal i Lideratge de la Universitat de Barcelona que s’ha implementat en més d’una vintena de ciutats.