El pas que va entrar en servei ahir a la tarda uneix els carrers Monestir de Scala Dei i Cristòfor Colom, donant continuïtat a la trama urbana. L’actuació respon a una demanda veïnal per eliminar una barrera i acostar el barri al centre.

  • Categoritzat com: Comunicació Obra Pública

La nova passera del barranc del Regueral de Cambrils per vehicles i vianants ja ha entrat en funcionament. El pas, amb una calçada de 9 metres d’amplada i unes voreres de 2,2 metres, uneix els carrers Monestir de Scala Dei i Cristòfor Colom, donant continuïtat a la trama urbana.

La barrera que suposava aquest barranc canalitzat obligava al veïnat a anar a passar pel carrer Monestir de Poblet, carregant aquesta via de vehicles i vianants. L’actuació respon a una demanda del veïnat per millorar la mobilitat i escurçar la distància entre aquest barri i el centre del municipi.

El projecte està impulsat pel Departament de Serveis, Espai Públic i Medi Ambient. Les obres es van iniciar el passat 20 de setembre i han consistit en el tall i demolició dels trams de mur i solera de formigó de la zona on s’havia de situar la passera; la construcció d’una base de fons d’obra, la col·locació de 14 calaixos de formigó prefabricat de 2 metres d’alçada per 8 metres d’amplada, els acabats amb panot a les voreres, l’asfaltat de la calçada i la instal·lació d’una barana metàl·lica. Els treballs es van adjudicar a l’empresa REGIMOVI SL per un import de 106.358,64 euros (IVA inclòs).