Les inscripcions es poden realitzar al Casal fins el 21 de setembre. S’ofereixen més de 370 places i un total de 17 activitats.

  • Categoritzat com: Comunicació

El Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils comença un nou curs. Per aquest proper 2017/2018, el Casal ha programat un total de 17 activitats diferents entre les quals se’n poden trobar d’esportives com tai-chi, teràpia psicomotriu, ioga, balls llatins i gimnàstica de manteniment; de manualitats diverses com dibuix, pintura a l’oli, patchwork, puntes de coixí, pintura de roba, teatre, coral o cuina. La novetat respecte l’any anterior és la incorporació d’un nou taller de Complements. En total s’oferiran més de 370 places d’activitats per trimestre i es prenen cobrir al 100%, com cada any.

 

Les activitats del nou curs del Casal Municipal de la Gent Gran començaran el 2 d’octubre de 2017 i finalitzaran el 15 de juny de 2018.

 

L’acte d’inici del curs serà el divendres 29 de setembre, a partir de les 17h. Una actuació de l’associació de gent gran de Terrassa Centre, amb un Show musical, serà el tret sortida a l‘inici de curs i commemorarà el dia Internacional de la Gent Gran que és l’1 d’octubre.

 

Termini d’inscripcions

 

El termini d’inscripcions al nou curs d’activitats del casal 2017/2018 ja està obert i les inscripcions es podran realitzar al mateix casal fins el 21 de setembre, de les 9 a les 14h.