Enguany s’incorporen noves classes dirigides dins de la piscina: Aqua coreo training, aqua pilates, aqua tono i aqua high intensity. La programació inclou activitats per a totes les edats, des de la natació per nadons fins a l’aquagym per la gent gran, passant per la matronatació i per la natació de nens i nenes des dels 2 fins als 14 anys.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

Al Palau Municipal d’Esports de Cambrils el curs 2016/2017 ha començat amb una gran participació d’usuaris i usuàries. La PROGRAMACIÓ AQUÀTICA, organitzada per trimestres, contempla els cursets de natació de nadons amb 54 inscripcions, els petits (2-4 anys) amb 178 i l’escola de natació (4 a 14 anys) amb 354 inscripcions. Un total de 538 nens en els diferents cursos de natació.  Comparant-ho amb la temporada passada a pujat un 3’53%.

El col·lectiu de natació per adults (tant en iniciació com en perfeccionament) aplega 10 inscripcions, la matronatació (natació per a embarassades) de caràcter mensual i que s’inicia el mes d’octubre, amb una mitjana de 5 persones durant tota la temporada.

Gran participació del col·lectiu de la 3a edat amb 405 inscripcions, repartits de la següent manera ; 299 inscripcions a l’aquagym per la gent gran i 106 inscripcions en la gimnàstica de manteniment.

També cal destacar el programa de promoció de la salut (activitat física  pel col·lectiu de fibromiàlgia) i les preparacions físiques pels accessos als cossos especials i INEF que s’inicien el proper mes d’octubre, amb una mitjana 6 persones.

Aquesta temporada s’han incorporat a la llista d’activitats dirigides una sèrie de classes dins la piscina (Aqua coreo training, aqua pilates, aqua tono i aqua high intensity) substituint el que abans era l’”aquamaster”. Augmentant així els abonats en aquests sector en un 19’23% respecte la temporada passada.

Així doncs, el volum d’inscripcions total d’aquest primer trimestre està al voltant de 1166 inscrits en la programació aquàtica que l’Ajuntament d’esport de Cambrils organitza al  palau d’esports.

Per finalitzar, el passat dijous dia 29 de setembre , es va fer una jornada de portes obertes, realitzant sessions gratuïtes a la sala polivalent com a la piscina, amb un total de 174 persones que van poder gaudir de les nostres instal·lacions.