Aquesta temporada s’han programat quatre tallers sobre temes de seguretat, medi ambient i civisme. Les persones interessades es poden inscriure gratuïtament a qualsevol dels mòduls de socorrisme o a través del correu a altesport@altesport.com.

  • Categoritzat com: Platges
  • Serveis associats: Platges de Cambrils

El proper divendres s’iniciaran les activitats “La mar de salades” a les platges de Cambrils, dirigides a banyistes, amb l’objectiu de difondre coneixements sobre temes de seguretat, medi ambient i conducta. Durant els mesos de juliol s’han programat quatre sessions gratuïtes i obertes a tothom. Per apuntar-se a les activitats, les persones interessades es poden acostar a qualsevol dels mòduls dels SOS o bé enviar un correu a altesport@altesport.com.

La programació començarà aquest divendres amb l’activitat “La Mar de Neta”, que es portarà a terme d’11 a 13 hores a la platja del Regueral. La següent proposta és el taller “Salva vides amb la RCP” programat pel divendres 28 de juliol al mateix horari a la mateixa platja.

El calendari continua el divendres 11 d’agost a la platja del Cavet amb l’activitat “La vida sota l’aigua” relacionada amb la posidònia. Per acabar, el divendres 25 d’agost a la platja del Regueral s’oferirà el taller “Joves socorristes”. Durant la resta de l’any, també es realitzen diverses campanyes ambientals que consisteixen en netejar i recollir residus de les platges amb voluntaris.

PROGRAMACIÓ

-          La Mar de Neta: Divendres 14 de juliol d’11 a 13h, a la platja del Regueral.

-          Salva vides amb la RCP: Divendres 28 de Juliol d’11 a 13h, a la platja del Regueral.

-          La vida sota l’aigua: Divendres 11 d’agost d’11 a 13H, a la platja del Cavet (posidònia).

-          Joves socorristes: Divendres 25 d’agost, d’11 a 13H, a la platja del Regueral.