S’activen les zones blaves i taronges, de l’1 de juny fins el 15 d’octubre, en zones amb major intensitat durant l’estiu

  • Categoritzat com: Comunicació Transport i Mobilitat (Aparcam)
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

El proper divendres dia 1 de juny s’inicia la temporada d’estiu en la regulació dels aparcaments municipals, tant pel que fa als corresponents a la zona blava i la zona taronja com als alternatius. La temporada d’estiu s’allargarà fins el 15 d’octubre.

 

Aparcaments regulats en el període estival

Els horaris de les zones regulades seran els següents:

 

ZONA BLAVA

  • De dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h. Dissabtes de 10 a 13h, en els carrers: Mossèn Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi, tram pg. Albert, pl. Carles Roig, av. Independència entre pl. Carles Roig i c. Verge del Camí , av. Vidal i Barraquer, c. Verge de Montserrat tram adjacent a l’estació ferroviària.

 

  • De dilluns a diumenge de 10 a 14h i de 17 a 22h, en els carrers:  Pg. La Salle tram entre c. Tramuntana i pg. Marítim, Parc del Pescador, Regueral, av. Manuel de Falla (tram inicial), Galceran Marquet, Països Catalans, Barques, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastian Elcano, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Ramon Llull, rambla Jaume I, pl. Aragó, Hug de Montcada, c/Vinyols, Esteve Anguera, Drassanes, Colom, Mont-roig, Vila-seca, Montbrió, Riudoms, av. del Mar, Beethoven, av. Diputació (entre Regueral i av. del Sol), av. Joan XXIII (fins av. Lluís Millet) i l'av. Diputació (gasolinera fins a Salou).

 

 

ZONA TARONJA

  • De dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h. Dissabtes de 10 a 13h. Aparcament de l'Ermita (av. Baix Camp).

 

  • De dilluns a diumenge de 10 a 14 i de 17 a 22h. Aparcament Xalet del Bau i zona taronja d'av. Diputació.

 

Del 30 de setembre al 15 d'octubre es desactiva la zona blava dels carrers de la zona de Sol Cambrils i la zona taronja de l’av. Diputació.

 

Tarifes dels aparcaments regulats

Zona blava: 1,10€ l’hora (tarifa ordinària), resident 0,30 € (tarifa per vehicles residents).

Zona taronges: 0,25€ l'hora (tarifa ordinària).

 

 

Més fàcil amb l’aplicació ‘Aparcar’

L’aplicació “APARCAR” permet a l’usuari realitzar el pagament del temps utilitzat d’aparcament. Descarregui gratuïtament l’aplicació.

 

Amb aquesta possibilitat l’usuari pot anticipar-se i gestionar millor la seva estada obtenint en tot moment la informació de l’ús del servei.

 

 

Aparcaments gratuïts

El municipi també disposa de zones d’aparcament gratuïtes: Corralet 1, Corralet 2, Cambrils Badia, Font Coberta, Molí de les Tres Eres, Balmes i Hort d’en Cuchillo.