La temporada comença el dilluns 1 de juny i s’allargarà fins el 15 d’octubre

  • Categoritzat com: Comunicació Transport i Mobilitat (Aparcam)
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

El proper dilluns dia 1 de juny s’inicia la temporada d’estiu en la regulació dels aparcaments municipals, tant pel que fa als corresponents a zona blava i zona taronja com als alternatius. La temporada d’estiu s’allargarà fins el 15 d’octubre.

Pel que fa a la zona taronja, aquesta tindrà un cost de 2 euros per estacionar-hi el vehicle tot el dia, de dilluns a diumenge en el cas dels següents aparcaments: Horta de Santa Maria (300 places) i Avinguda Diputació. Pel que fa a l’aparcament Xalet del Bau (100 places), aquest tindrà un cost d’un euro al dia, de dilluns a diumenge. I, per últim, també està regulat com a zona taronja l’aparcament de l’Ermita que durant tot l’any, de dilluns a dissabte, costa als usuaris un euro.

Pel que fa a la zona blava, que té la finalitat d’aconseguir més rotació d’aparcament i més disponibilitat de places, aquesta està dividida en dues zones més. La designada com a zona 4, que comprèn els carrers de l’àmbit de la platja, està regulada de dilluns a diumenge, de 10 a 14 i de 17 a 22 hores. En canvi, la zona 2, corresponent als carrers de l’àmbit del poble, aquesta està regulada de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 17 a 20 hores, mentre que els dissabtes passa a ser de 10 a 13 hores.

El municipi també disposa de zones d’aparcament gratuït distribuïdes pel municipi properes als carrers més transitats. Aquests són el Corralet 1, Corralet 2, Cambrils Badia, Font Coberta, Molí de les Tres Eres, Balmes i Hort d’en Cuchillo.

Tothom qui ho desitgi pot consultar els mapes o veure informació més detallada a la pàgina web d’Aparcam