Des de l’1 de juny fins el 30 de setembre s’activaran les zones blaves i taronges amb més intensitat de demanda durant la temporada turística

  • Categoritzat com: Comunicació Transport i Mobilitat (Aparcam)
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

La temporada d’estiu en les zones d’estacionament regulat de Cambrils s’iniciarà el proper dijous dia 1 de juny i s’allargarà fins el 30 de setembre. Durant el període estival, la intensificació de la demanda d’aparcament en diferents zones de Cambrils fa necessària l’activació de les zones blaves i taronges en aquests espais.

Cambrils disposa de diferents opcions per aparcar en funció de les necessitats d'estada de les persones usuàries. Les zona blaves s’utilitzen per afavorir l’alta rotació de vehicles i les zones taronges de tarifa tova per a l’aparcament d’estades més llargues de fins a un màxim de 9 hores.

D’altra banda, aquest 2023 l'Ajuntament i APARCAM han actualitzat dos parquímetres al municipi, de manera que al Parc del Pescador i a la Rambla Regueral hi haurà un parquímetre que permetrà pagar directament amb targeta bancària. Igualment, s'ha activat una passarel·la web on els usuaris que hagin estat denunciats podran anul·lar les denúncies en el termini corresponent.

Aparcaments regulats en el període estival

Els horaris de les zones regulades de l’1 de juny al 30 de setembre seran les següents:

PORT I COSTA

Horari de dilluns a diumenge de 10 a 14 h i de 17 a 22 h.

Carrers amb regulació de zona blava

Pg. la Salle, Parc del Pescador, Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Ramón Llull, Rbla. Jaume I, Rbla. Regueral, Drassanes, Galceran Marquet, Esteve Anguera, Hug de Montcada, Cristòfol Colom, Vinyols, av. Diputació, Mont-roig, Riudoms, Montbrió, Vila-Seca, Av. Beethoven, av. Mar, av. Joan XXIII, Camí de Mas Clariana, Mas d’en Gran.

Carrers amb regulació de zona taronja

av. Horta de Sta. Maria, Garbí, Camí del Corralet (novetat), Posidònia (novetat), Estrasburg i av. Diputació.

ZONA VILA

Horari de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h i dissabte de 10 a 13 h.

Carrers amb regulació de zona blava

Pg. Albert, Pg. la Salle, av. Independència, pl. Carles Roig, av. Vidal i Barraquer, av. Verge de Montserrat (costat antiga estació de tren), Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi.

Carrers amb regulació de zona taronja

Aparcament de l’Ermita.

El plànol següent mostra els carrers amb aparcaments regulats així com les diferents zones amb un nombre elevat d’aparcaments gratuïts.

Tarifes dels aparcaments regulats

Zona blava: 1,20€ l’hora (tarifa ordinària), resident 0,30 € (tarifa per vehicles residents).

Zona taronja: 0,25€ l'hora (tarifa ordinària).

Més fàcil amb l’aplicació ‘Aparcar’

L’aplicació “APARCAR APP” permet a l’usuari realitzar el pagament del temps utilitzat d’aparcament. Descarregui gratuïtament l’aplicació.

Amb aquesta possibilitat l’usuari pot anticipar-se i gestionar millor la seva estada obtenint en tot moment la informació de l’ús del servei.