L’increment de demanda de places requereix augmentar la rotació dels vehicles en les zones amb més densitat

  • Categoritzat com: Comunicació Transport i Mobilitat (Aparcam)
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

Les zones d’estacionament regulat iniciaran aquest 1 de juliol l’horari d’estiu. Algunes de les zones blaves i taronges del municipi s’activaran o modificaran l’horari de l’1 de juliol al 15 d’octubre amb l’objectiu d’augmentar la rotació dels vehicles en les zones amb més demanda d’aparcament, especialment en els eixos comercials i costaners.

 

Durant l’estiu el municipi de Cambrils presenta un augment important dels desplaçaments, els comportaments de mobilitat canvien i augmenta la demanda de places d’aparcament. Aquest increment de demanda de places d’aparcament requereix d’augmentar la rotació dels vehicles aparcats en les zones amb més pressió vehicular.

 

L’aplicació per mòbil “APARCAR” permet a l’usuari realitzar el pagament del temps utilitzat d’aparcament. Amb aquesta possibilitat l’usuari pot anticipar-se i gestionar millor la seva estada obtenint en tot moment la informació de l’ús del servei.

 

El municipi també disposa de zones d’aparcament gratuïtes: Corralet 1, Corralet 2, Hort d'en Cuchillo, Molí de les Tres Eres, Font Coberta, Balmes, Mestral i Xalet d'en Bau 2.

 

Com l’any passat, les zones regulades seran les següents:

 

ZONA BLAVA

 

POBLE

De dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i dissabtes de 10 a 13 h, excepte festius.

 

Carrers: Mossèn Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi, pg. Albert, pg. la Salle, pl. Carles Roig, av. Independència, av. Vidal i Barraquer, c. Verge de Montserrat (adjacent a l’antiga estació FFCC).

 

COSTA

De dilluns a diumenge de 10 a 14 h i de 17 a 22 h.

 

Carrers:  Pg. la Salle, Parc del Pescador, Regueral, Manuel de Falla, Galceran Marquet, Països Catalans, Barques, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastian Elcano, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Ramon Llull, rambla Jaume I, pl. Aragó, Hug de Montcada, c/Vinyols, Esteve Anguera, Drassanes, Colom, Mont-roig, Vila-seca, Montbrió, Riudoms, av. del Mar, av. Beethoven, av. Joan XXIII, av. Diputació (des del port fins a la riera de Riudoms).

ZONA TARONJA

 

De dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i dissabtes de 10 a 13 h, excepte festius.

 

Aparcament de l'Ermita (av. Baix Camp).

 

De dilluns a diumenge de 10 a 14 h i de 17 a 22 h.

 

Aparcaments Horta de Sta. Maria i Xalet del Bau.

 

SEGUIRAN INACTIVES

Les zones taronges de l'av. Diputació i la zona blava que queda de forma més propera al terme municipal de Salou.

 

 

Mesures de seguretat per raó de la COVID-19

 

Continuant amb les mesures de seguretat, els parquímetres actius es netejaran i desinfectaran de forma regular durant el dia. Per tal d’evitar possibles transmissions, es recomana a la població fer ús del pagament de la zona blava i taronja mitjançant l’aplicació per a dispositius mòbils Aparcar App.