Joan Carles Adell nedarà l'1 de setembre a mar obert sense parar des del far de la Punta del Fangar de Deltebre fins a les Escales Reials del Port de Cambrils

  • Categoritzat com: Comunicació

La travessia solidària del nedador del Cambrils Club Natació i caporal de la Policia Local de Cambrils Joan Carles Adell prevista pel proper 5 de setembre s’ha avançat al dia 1 de setembre per qüestions meteorològiques i de l’estat de la mar.

Adell portarà terme una travessia solidària de 42 quilòmetres a mar obert i sense parar per recaptar fons pels nens i nenes amb càncer de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La realitzarà de forma individual però els últims 10 quilòmetres de recorregut s’hi uniran alguns nedadors i nedadores del Cambrils Club Natació. Durant les 12 hores que estarà nedant l’acompanyarà una embarcació que supervisarà el seu estat i li proporcionarà aliments.

La iniciativa ja compta amb el suport de diverses empreses i professionals. Els diners que s’aconsegueixin amb aquest repte solidari s’enviaran a l’hospital pediàtric a través de la campanya “Cambrils #PelsValents” impulsada per la Policia Local. A més de la recaptació de fons, l'objectiu de la travessia és difondre i donar visibilitat al càncer infantil i a la campanya solidària.

Joan Carles Adell és campió d’Espanya i Catalunya en aigües obertes. L’última medalla d’or la va aconseguir aquest febrer al III Campionats d’Espanya màsters de fons d’hivern que es va disputar a Oviedo.