A més de cursos intensius de nivell Bàsic, també s'ha organitzat un Taller d’Ortografia i un Grup de Conversa avançat

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El Servei Local de Català de Cambrils (SLC), que aquest dies finalitza els cursos del segon quadrimestre, ha preparat quatre cursos més intensius que es faran al maig i juny o al juliol.

Concretament, aquesta setmana s’obren les inscripcions per a un Taller d’Ortografia, que es farà els dilluns i dimecres de 15 a 17 h del 21 de maig al 20 de juny i que s’adreça a persones que ja parlen català però fan faltes i volen aprendre estratègies per evitar-les d'una marera diferent, amb tècniques innovadores. Aquest taller, del tot pràctic, és un bon complement per a l'alumnat que segueix el currículum general de formació en llengua catalana del Consorci per a la Normalització Lingüística però també és  una bona eina per a persones que fa temps que no estudien català i que encara que tinguin una titulació en aquesta matèria volen millorar en determinats aspectes.

També s’ofereix un Grup de conversa avançat, per a persones de nivell Elemental o Intermedi d’origen no catalanoparlant que volen millorar la seva fluïdesa. Aquest grup es farà els dilluns i dimecres de 18 a 20 h durant el mateix període.

A més, aquesta mateixa setmana comença un nivell Bàsic 3 intensiu que s’impartirà els dimarts, dimecres i dijous de 15 a 17 h i a més els dimarts de 9.15 a 11.30 h.

Finalment, i ja al mes de juliol, és previst que s’imparteixi un nivell Bàsic 2 de 9.30 a 11.30 h de dilluns a divendres.

Les persones interessades en aquests cursos o tallers es poden adreçar al Servei Local de Català de Cambrils (situat a l’Ateneu Juvenil, av. de l’Horta de Santa Maria, 14, 2a planta, tel. 977792688) en horari d’atenció al públic, els dilluns i dimecres de 16.30 a 19 h, els dimarts i dijous de 12 a 13 h i els divendres de 10 a 14 h.

D’altra banda, el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus, del qual forma part el SLC de Cambrils, ofereix també cursos presencials intensius de juliol a Reus. En aquest cas les matrícules es faran els dies 26 i 27 de juny de 9 a 13.30 h. El detall del calendari, horaris i nivells es podrà consultar a www.cpnl.cat/reus o demanar al 977 12 88 61 de 9 a 14 h.