L’Ajuntament ha alliberat temporalment diferents espais de l’àmbit de les obres de la Rambla Jaume I

  • Categoritzat com: Comunicació Transport i Mobilitat (Aparcam) Obra Pública

De cara a la Setmana Santa i arran de la petició dels veïns i veïnes que s’obrís un pas al carrer Drassanes, fet impossible per l’estat de les obres en aquell punt, l’Ajuntament de Cambrils habilitarà un pas al carrer Sant Pere.

Aquesta alternativa dona millor solució a la circulació per la zona de les obres de la Rambla Jaume I, connectant el carrer Pau Casals amb Colom. El pas es mantindrà obert tota la Setmana Santa per facilitar la mobilitat davant l’augment de l’afluència de turistes durant aquests dies festius.

Pensant en la Setmana Santa, l’Ajuntament també ha alliberat altres espais de les obres de la Rambla. La setmana passada es va obrir un pas de vianants al carrer Drassanes i un accés restringit per cotxes a la Rambla Jaume I entre el carrer Sant Pere i el mateix carrer Drassanes.

A més, el carrer Barques torna a estar obert després dels treballs realitzats en el nou col·lector d’aigües residuals. D’altra banda, l’Ajuntament va retirar subsidiàriament la tanca d’obres del darrera de l’hotel de la plaça del Pòsit per guanyar espai al carrer Pau Casals.