Els interessats es poden posar en contacte amb el Servei Cambrils emprèn per informar-se de la disponibilitat i condicions. Hi ha espais de coworking i despatxos d’ús privatiu en règim individual i compartit. Les sol·licituds es valoraran en funció de criteris de viabilitat del projecte, tipus d’activitat i del sol·licitant o de forma jurídica.

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica
  • Serveis associats: Ocupació

L’Ajuntament de Cambrils ha obert el termini per sol·licitar els espais d’allotjament d’empreses i persones emprenedores a la Torre del Llimó. L’objectiu és donar suport a les persones emprenedores, facilitar els intercanvis i promoure el desenvolupament de projectes que creïn riquesa i ocupació.

Hi ha tres tipologies d’allotjament: un espai de coworking de 41 metres quadrats amb 8 estacions de treball, quatre despatxos d’ús compartit (tres de dobles i un de triple) i tres despatxos individuals. També hi haurà un espai de treball no privatiu que funcionarà com a pre-incubadora per a persones que estiguin en fase de pre-emprendre i com a espai relacional per afavorir el networking entre tots els usuaris del centre d’allotjament d’empreses.

A més, els usuaris podran disposar d’un forfait de 25 hores mensuals gratuïtes per accedir als espais comuns: la sala d’actes, la sala de reunions La Torre i la sala de reunions La Llimona.

La durada de l’ús dels espais serà de 3 anys prorrogables a 4. Podeu consultar el mapa de les instal·lacions, les tarifes, el model de sol·licitud, les normes d’ús i més detalls sobre les diferents tipologies al web www.cambris.cat.

El procediment per accedir al servei

Per accedir als serveis, els interessats poden demanar una visita prèvia per conèixer els serveis i l’entorn trucant al telèfon 977 794 679, enviant un correu electrònic a empren@cambrils.org o presencialment a la Torre del Llimó (carrer Rovira, 1). D’aquesta manera, la persona emprenedora o empresària es reunirà amb el tècnic municipal, que l’informarà sobre la disponibilitat, la modalitat d’accés al viver més adequada per cada cas, les taxes i els serveis, entre d’altres.

Després d’aquesta entrevista, el següent pas és complimentar el formulari de sol·licitud i presentar-lo juntament amb la documentació requerida a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Cambrils de manera presencial o telemàtica.

Al web també es poden consultar els criteris per a l’adjudicació d’espais. Les sol·licituds es puntuaran segons aspectes com la viabilitat tècnica i econòmico-financera del projecte o l’adequació a les característiques de la Torre del Llimó. També es valorarà, per aquest ordre, que siguin projectes empresarials en constitució, que siguin de nova creació o els projectes en consolidació d’entre 1 i 3 anys. Tindran més punts els menors de 35 anys, els aturats de llarga durada majors de 45 anys, les persones amb capacitat i les fórmules cooperatives.

Serveis complementaris inclosos

El servei d’allotjament inclou la climatització amb control individualitzat a cada despatx, la previsió elèctrica, connexió elèctrica protegida amb Sistema d’Alimentació Ininterrompuda, il·luminació de baix consum i d’alt rendiment, dotació de sistema de cablejat amb possibilitat de servei de telefonia IP i línies telefòniques externes, connexió a internet, càmeres de videovigilància, zones de descans, serveis de fotocopiadora, fax i escaneig (excepte consums), aparells de projecció i pissarres, accés independent a les instal·lacions 24 hores al dia i 365 dies a l’any, servei de domiciliació social, servei de recepció en horari oficial del centre (correspondència, paqueteria i atenció als visitants) i assessorament i coaching empresarial.

Totes les empreses i professionals que utilitzin els espais de al Torre del Llimó podran accedir de manera preferent als serveis i programes que s’ofereixin des de Cambrils Emprèn com accions de networking, jornades empresarials i tallers de millora de competències.