Els i les artistes que hi vulguin optar tenen temps fins el 27 de gener per omplir la instància i presentar la documentació requerida a l’OAC

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

L’Ajuntament de Cambrils acaba d’aprovar les normes d’utilització de la Sala Àmbits i l’Espai El Pati del Centre Cultural de Cambrils pel 2017. Els i les artistes que hi vulguin exposar tenen temps fins el 27 de gener per presentar les seves sol·licituds a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament.

L’objectiu de les sales és donar a conèixer  tot allò relacionat amb la creació artística i cultural a Cambrils. Per assolir aquesta funció, les sales romandran obertes de forma gratuïta per als artistes expositors. Les exposicions es programaran indistintament a la Sala Àmbits i a l’Espai El Pati.

Per formalitzar la sol·licitud, cal omplir una instància, presentar el currículum i una proposta concreta d’exposició amb la relació total i les dimensions de les obres a exposar i amb un mínim de 6 fotografies de l’obra més recent, a més d’incloure el títol de l’exposició i especificar el tipus d’obres que s’exposaran. Preferiblement tot aquest material, excepte la instància, s’haurà de presentar en format CD/DVD o llapis de memòria USB. Es podrà adjuntar tota la documentació gràfica o escrita que es consideri oportuna per a una millor comprensió de l’obra artística, així com un enllaç al web de l’artista si és el cas.

Les sol·licituds seran tingudes en compte segons els criteris tècnics i artístics i comptaran amb l’assessorament de professionals del món artístic. Entre altres, es valoraran positivament les sol·licituds presentades per entitats de Cambrils i les presentades per artistes que hagin estat guardonats o seleccionats en alguna de les edicions del Premi de Pintura Vila de Cambrils. Per contra, no es poden presentar els artistes que hagin exposat en els últims dos anys

L'Ajuntament es fa càrrec del manteniment i de l’obertura de les sales, d’imprimir 200 exemplars de cartells-invitacions de cada exposició i de la difusió. Per la seva banda, els expositors han de muntar i desmuntar la mostra. En les exposicions d’obres de creació artística, l’artista podrà fer donació voluntària d’una obra a l'Ajuntament, que passarà a enriquir el patrimoni artístic municipal i serà catalogada i inventariada.

A les bases podeu consultar les normes d’ús, el calendari previst de muntatges, inauguracions i desmuntatges per les 17 exposicions previstes pel 2017, els horaris d’obertura i altres informacions d’interès.