Entre les activitats d’aquest febrer també destaca un taller per aprendre nocions bàsiques de Twitter

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Biblioteca

Rosabel Bofarull, Àngel Vallverdú i Rosana Andreu comentaran les seves obres a la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils aquest mes de febrer.

La primera autora que visitarà la biblioteca serà amb la mestra i pianista Rosabel Bofarull, que el divendres 16 de febrer a les 18:30 hores presentarà el seu llibre infantil “Endevinalles musicals” amb un taller interactiu i música.  El llibre, il·lustrat per Berta Artigal i editat per La Musca, conté un recull d’endevinalles populars i de nova creació amb música de Rosabel Bofarull, a més d’un CD amb les endevinalles cantades.

Per altra banda, el dilluns 26 de febrer a les 19 hores, Àngel Vallverdú Rom participarà a la sessió del Club de Lectura Adult per parlar de la seva novel·la “No es poden donar tants llangostos a la sibeca”, guanyadora del Premi Literari Sebastià Juan Arbó 2016.   L’activitat compta amb la col·laboració de l'Antena del Coneixement del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili a Cambrils.

Finalment, el Club de Lectura Fàcil dedicarà les sessions del dilluns 5, 12, 19 i 26 de febrer a llegir i comentar “Les aventures d’en Nic” de la bibliotecària Rosana Andreu, amb la coordinació de Pilar Febas.

Entre les activitats del febrer també destaca el taller per aprendre nocions bàsiques de Twitter a càrrec de Rosana Andreu que es realitzarà els dissabtes 10 i 24 de febrer d’11 a 12.30 hores. El taller és per persones majors de 16 anys que vulguin introduir-se en el món de les xarxes socials. L’activitat és gratuïta però caldrà inscriure’s prèviament a la biblioteca.

També aquest febrer, els membres del Club de Lectura comentaran l’obra “Frankenstein” de Mary Shelley i aniran a veure l’obra de teatre al Teatre Nacional de Catalunya.

PROGRAMA D’ACTIVITATS DEL FEBRER

ENDEVINALLES MUSICALS

Presentació del llibre amb taller interactiu i música

Divendres 16 de febrer a les 18.30 h, presentació del llibre infantil Endevinalles musicals a càrrec de l’autora, Rosabel Bofarull, amb taller interactiu i música.

El llibre, il·lustrat per Berta Artigal i editat per La Musca, conté un recull d’endevinalles populars i de nova creació amb música de Rosabel Bofarull a més d’un CD amb les endevinalles cantades.

TROBADA AMB ÀNGEL VALLVERDÚ

Trobada per comentar la seva novel·la No es poden donar tants llangostos a la sibeca

Dilluns 26 de febrer a les 19 h, a la biblioteca municipal, sessió del club de lectura adult que comptarà amb Àngel Vallverdú Rom per parlar de la seva novel·la No es poden donar tants llangostos a la sibeca, guanyadora del Premi Literari Sebastià Juan Arbó 2016. Amb la col·laboració de l'Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.

Club de lectura fàcil

Trobada setmanal del club de lectura fàcil per a parlar sobre la lectura escollida

Dilluns 5, 12, 19 i 26 de febrer a les 17 h, a la biblioteca municipal, sessió dedicada a llegir i a comentar Les aventures d’en Nic, de Rosana Andreu, amb la coordinació de Pilar Febas.

Per a inscrits al club.

Llegim+

Sessions setmanals que afavoreixen i acompanyen el procés d'aprenentatge lector millorant la dicció

Dimarts 6, 13, 20 i 27 de febrer de 17.30 a 18.15 h, a la biblioteca municipal, taller per a alumnes de 3r de primària en el que els nens i nenes llegeixen en veu alta, per torns. Es llegeixen llibres i es treballa la dicció, l’entonació i la comprensió lectora.

Per assistir-hi caldrà inscriure's prèviament.

Twitter, tastets tecnològics

Taller per aprendre nocions bàsiques de Twitter

Dissabtes 10 i 24 de febrer d’11 a 12.30 h, a la biblioteca municipal, curs de Twitter amb Rosana Andreu.

Taller per a persones que vulguin introduir-se en el món de les xarxes socials: creació d’un compte de Twitter, explicació del funcionament, gestió, etc.

Activitat gratuïta per a majors de 16 anys. Per assistir-hi caldrà inscriure's prèviament a la biblioteca.

Llegir el Teatre, Club de lectura

Trobada per a comentar Frankenstein, de Mary Shelley al club de lectura

Dilluns 19 de febrer a les 19 h, a la biblioteca municipal, sessió dedicada a comentar l’obra de teatre Frankenstein, de Mary Shelley, amb la coordinació de Rosa Ma Fusté. Activitat per adults amb inscripció prèvia.

“L’any 1818, Mary Shelley va dotar d’una vida perdurable el seu cèlebre monstre, que amb la seva multiplicitat orgànica acabaria esdevenint un mite fonamental de la nova societat contemporània, abocada a un replantejament profund de les construccions d’identitat en el nou món marcat per la industrialització i la reorganització dels poders fàctics.

Dos-cents anys després de la primera publicació de la novel·la, la directora Carme Portaceli porta a escena la història d’aquest Prometeu modern amb una dramatúrgia de Guillem Morales (director i guionista de la premiada pel·lícula Los ojos de Julia) que indaga en els territoris més tenebrosos de la humanitat ferida del mite.”

Projecte fruit de la col·laboració entre el Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Frankenstein (trobada al TNC)

Trobada del club de lectura per veure l’obra de teatre al Teatre Nacional de Catalunya

Dijous 22 de febrer a les 17 h, al Teatre Nacional de Catalunya, trobada del Club de lectura Llegir el Teatre per veure la representació teatral de Frankenstein, de Mary Shelley, amb la coordinació de Rosa Ma Fusté.

Club de lectura infantil

Trobada mensual del club de lectura infantil per a comentar la lectura escollida

Divendres 23 de febrer a les 18 h, a la biblioteca municipal, trobada per a comentar el llibre Abu Torrelli hace sopa, de Sharon Creech, amb la coordinació de Rosana Andreu. Activitat per a inscrits.

Club de lectura juvenil

Trobada mensual del club de lectura juvenil per a comentar la lectura escollida

Divendres 23 de febrer a les 19 h, a la biblioteca municipal, trobada per a comentar el llibre Allò de l'avi, d'Anna Mansó, amb la coordinació d’Eva Ferré.  Activitat per a inscrits.